fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Lekkage Utrecht

Lekkage Utrecht: Komt u ineens tot de ontdekking dat u er een waterballet is ontstaan in uw badkamer? Dan is de kans groot dat er ergens een lekkage is ontstaan. Draai de hoofdkraan uit tot de lekkage is opgespoord en verholpen. Zo kunt u voorkomen dat er nog meer water uw badkamer instroomt. Bel in het geval van een lekkage altijd naar onze  24-uur loodgieter spoedservice via 030 – 208 20 47.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke lekkages in en rond het huis. Of het nu gaat om een daklekkage, een gesprongen waterleiding of een lekkage van de afvoer, wij komen bij u! Lekkages zijn vaak spoedgevallen omdat er behoorlijke waterschade kan ontstaan. In spoedsituaties zijn onze loodgieters binnen een half uur bij u thuis. Door deze snelle actie-reactie wordt de schade beperkt en kunt u snel weer water gebruiken in huis.

Lekkage Utrecht 24 uur Spoed

Bij een lekkage wilt u uiteraard niet uren moeten wachten op een monteur of loodgieter. U wilt het liefst direct geholpen worden! Onze 24-uur loodgieter spoedservice is dag en nacht bereikbaar, 365 dagen per jaar. Dus ook op feestdagen en midden in de nacht kunt u ons bellen!

Loodgieters.nl werkt uitsluitend samen met goed opgeleide, erkende loodgieters die beschikking hebben over het juiste gereedschap en de belangrijkste onderdelen. We werken samen met verschillende partners in de omgeving van Utrecht, waardoor wij kunnen garanderen dat er altijd een loodgieter voor u beschikbaar is en u niet lang hoeft te wachten.

lekkage-utrecht-service

Lekkende koppeling waterleiding gerepareerd.

Onze lekkage Utrecht 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage afvoer
  • lekkage badkamer
  • lekkage keuken
  • daklekkage
  • lekkage leiding
  • lekkage opsporen
  • lekkage regenpijp
  • lekkage dakgoot
  • lekkage toilet
  • riool lekkage

Direct in contact komen met onze loodgieter Utrecht service? Bel dag en nacht met ons servicenummer 030 – 208 20 47.

Opsporen van lekkages

Het komt vaak voor dat onze loodgieters worden ingeschakeld voor het verhelpen van een lekkage, maar dat de oorzaak of de bron van de lekkage nog niet duidelijk is. Onze vakmensen moeten in dit geval eerst de lekkage opsporen. Hiervoor gebruiken zij verschillende lekdetectiesystemen.

Bij een daklekkage daarentegen is vaak direct duidelijk wat de bron is van de lekkage. U zou denken dat de plek waar het water naar beneden komt, ook de plek is waar de lekkage zit. Maar dat is niet altijd het geval. In sommige gevallen wordt de lekkage veroorzaakt door losgelaten of niet goed onderhouden lood en zinkwerk. Onze ervaren loodgieters en dakdekkers kunnen altijd achterhalen waar de daklekkage vandaan komt en professioneel het dak repareren. Ook voor daklekkages die veroorzaakt worden door een kapotte regenpijp of dakgoot kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters hebben altijd verschillende materialen en onderdelen op voorraad om een dakgootreparatie uit te voeren.

Direct een afspraak maken met onze lekkage Utrecht service? Neem dan 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons op via telefoonnummer 030 – 208 20 47.