Afvoer verstopt Nijmegen

afvoer verstopt nijmegen loodgieter waterpomptangAfvoer verstopt NijmegenHet is natuurlijk erg vervelend als het water niet door de afvoer wegloopt na het afwassen of na het douchen. De kans is dan groot dat de afvoer verstopt is. Onze loodgieters van loodgieter Nijmegen 24 uur service staan voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ons ook inschakelen voor verstoppingen in Bemmel, Beuningen, Boxmeer, Cuijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Herpen, Malden, Uden en Wijchen.

Afvoer verstopt Nijmegen 24-uursservice

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken via ons servicenummer 0800 – 2400 000 . Zelfs in de weekenden en op feestdagen. Doordat wij uitsluitend werken met goed opgeleide loodgieters in het hele land, is er altijd een loodgieter bij u in de buurt beschikbaar. Bij spoedgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

Waarvoor schakelt u een loodgieter in?

Voor onder andere de volgende verstoppingen kunt u onze loodgieter Nijmegen 24 uur service inschakelen:

Direct een loodgieter nodig voor het verhelpen van een van bovenstaande verstoppingen? Neem dan contact met ons op via ons servicenummer 0800 – 2400 000.

Wel een loodgieter, geen spoed?

U kunt bij ons terecht voor lekkages en verstoppingen, maar ook bij loodgieterswerkzaamheden die geen spoed hebben. Denk bijvoorbeeld aan het laten aanleggen van een vloerverwarming of het laten renoveren van de badkamer. U kunt dan altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door het invullen van het offerteformulier. Wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen om de mogelijkheden en de kosten met u te bespreken. Heeft u problemen met de centrale verwarming of de cv ketel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk ook over gespecialiseerde cv monteurs die u graag helpen.

Neem contact op met ons via 0800 – 2400 000 en maak direct een afspraak met een van onze gespecialiseerde loodgieters of cv monteurs.

 

#Afvoer #verstopt #Nijmegen. Onze #loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar voor #noodgevallen. Binnen 30 min. aanwezig. Bel Gratis ☎ 0800 - 2400 000