fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Afvoer verstopt Amsterdam

Afvoer verstopt AmsterdamHeeft u net uw kleding gewassen in de wasbak maar komt u tot de conclusie dat het zeepwater niet meer wegloopt? Dan is de kans groot dat de afvoer van uw wasbak verstopt is geraakt. Onze loodgieter Amsterdam service is zeven dagen per week bereikbaar voor het ontstoppen van uw afvoer en allerlei andere loodgietersproblemen. Ieder probleem pakken wij vakkundig aan en lossen wij snel voor u op. U kunt ons ook inschakelen voor een verstopte afvoer in Abcoude, Osdorp, Amsterdam-Noord, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Slotervaart, Amsterdam-Zuid, Diemen en Weesp.

Heeft u uw afvoer verstopt in Amsterdam? Bel direct met onze ontstoppingsservice via telefoonnummer 020 – 210 9029.

Afvoer verstopt Amsterdam 24 uur service

afvoer verstopt amsterdam loodgieters bij servicewagenVoor noodgevallen is onze ontstoppingsservice in Amsterdam 24 uur per dag bereikbaar. En met 24 uur per dag bedoelen wij ook echt 24 uur per dag. Of u nu midden in de nacht, in het weekend of op een feestdag belt, wij staan altijd voor u klaar. Is uw afvoer verstopt en wilt u dit direct verholpen hebben? Bel naar ons servicenummer 020 – 210 9029 en onze loodgieters komen naar u toe. Bij spoedgevallen staan onze medewerkers binnen dertig minuten bij u voor de deur.

Waarvoor schakelt u onze loodgieters in?

Onze afvoer verstopt Amsterdam 24 uur service is bereikbaar voor onder andere de volgende verstoppingen:

Afvoer verstopt Amsterdam? Wilt u direct contact opnemen met onze loodgieter Amsterdam 24 uur service? Bel dag en nacht met ons servicenummer 020 – 210 9029. Onze medewerkers beschikken over een servicewagen met daarin alle benodigde materialen en het nieuwste gereedschap. Zo is de verstopping van uw afvoer in no time verholpen.

Geen spoed, wel een loodgieter?

afvoer verstopt amsterdam verstopte gootsteen keuken met ontstopperU kunt niet alleen terecht in spoedsituaties, ook voor routineklussen, reparaties, installaties en renovaties kunt u ons bellen. Voorbeelden van zulke klussen zijn het repareren van een thermostaatkraan, installatie van een vaatwasmachine of renovatie van uw badkamer. Heeft u een probleem met uw centrale verwarming of cv-ketel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben gespecialiseerde cv-monteurs die bijvoorbeeld uw centrale verwarming kunnen ontluchten of een designradiator kunnen plaatsen. Heeft u zo’n klus voor onze loodgieters? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op. 

Bent u per direct op zoek naar een loodgieter of cv-monteur? Bel iedere dag van de week naar ons servicenummer 020 – 210 9029 en maak een afspraak.