fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Het is zo vanzelf sprekend dat als u de kraan aanzet het water de afvoer in loopt, als u het toilet doorspoelt het water wegloopt het riool in. Maar wat als dit nu eens niet gebeurt? U zet de kraan aan en de gootsteen loopt vol, of u spoelt het toilet door maar het water stijgt tot de rand? Grote kans dat u een verstopte afvoer heeft.

afvoer-verstoptHeeft u een verstopte afvoer?

Neem dan contact op met Loodgieters.nl. Onze loodgietersservice is dag en nacht bereikbaar. Wij hebben een landelijk netwerk aan betrouwbare loodgieters die alle mogelijke verstoppingen snel, vakkundig en professioneel kunnen verhelpen.

Voor het ontstoppen van een verstopte afvoer beschikken wij over specialistisch loodgietersgereedschap zoals speciale ontstoppingsveren en ontstoppingslansen. Laat een verstopte afvoer door ons oplossen en u weet altijd 100% zeker dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt en dat er geen schade aangebracht wordt aan sanitair, afvoer systemen of ander leidingwerk.

Direct een afspraak maken met een 24 uur spoed loodgieter bij u in de buurt? Bel ons gratis landelijke servicenummer 0800 – 2400 000, voer uw postcode in en krijg direct een betrouwbare loodgieter bij u in de buurt aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Complete werkgebied van loodgieters.nl

Loodgieters.nl is een landelijk loodgieters- en ontstoppingsservice, wij werken uitsluitend samen met goed opgeleide, betrouwbare loodgieters die beschikken over een 24 uur spoed service. Schakelt u een vakman in via loodgieters.nl weet u dus altijd 100% zeker dat u een afspraak maakt met een echte vakman die het probleem daadwerkelijk en professioneel voor u oplost.

Hieronder vindt u verschillende steden en dorpen waar loodgieters.nl actief is. Direct een vakman nodig? Bekijk één van de onderstaande pagina’s of neem direct contact met ons op via het gratis servicenummer 0800 – 2400 000.