loodgieters.nl

Loodgieter Amsterdam

 

Loodgieter Amsterdam: Stel, u heeft een erg verouderde keuken in uw woning en u wilt deze graag vervangen. Maar zelf heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken en eigenlijk heeft u er ook geen tijd voor. Schakel in zo’n situatie een loodgieter in van loodgieter Amsterdam service en u hoeft nergens meer naar om te kijken.

De loodgieter Amsterdam service staat zeven dagen per week voor u klaar om al uw loodgietersklussen voor u op te lossen en uit te voeren. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de regio Amsterdam. Heeft u een lekkage, problemen met het riool, een storing in uw cv-ketel of een verstopping van het toilet? Bel dan onze loodgieters centrale via telefoonnummer 085 – 0026314 en maak direct een afspraak.

Loodgieters-AmsterdamLoodgieter Amsterdam spoed service

Stroomt het water bij u de woonkamer in door een lekkage aan één van de verwarmingsbuizen? Of is het enige toilet in uw woning verstopt? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Wij komen in noodgevallen binnen een half uur naar u toe om eventuele schade te beperken en het probleem snel te verhelpen.

Heeft u een probleem waarmee een loodgieter u verder kan helpen? Maak direct een afspraak met één van onze medewerkers via 085 – 0026314.

geiser warm water cv-monteur

Installatiewerk Amsterdam

Niet alleen in spoedsituaties kunt u ons inschakelen. Ook voor installatiewerk kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasmachine laten aansluiten of een nieuwe thermostaatkraan laten plaatsen in uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Heeft u zelf al materiaal gekocht maar lukt het maar niet om bijvoorbeeld dat hangend toilet te monteren? Geen probleem, wij komen ook naar u toe om alleen het installatiewerk uit te voeren. Bel naar 085 – 0026314 en onze medewerkers zullen de mogelijkheden met u bespreken.

Wilt u er zeker van zijn dat u erkende loodgieters inschakelt? Dan bent u bij loodgieters Amsterdam aan het juiste adres. Al uw problemen lossen wij professioneel en vakkundig voor u op. Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 085 – 0026314.

Loodgieters Amsterdam

Bent u woonachtig in één van de bekende buurten van Amsterdam zoals Noord of Osdorp? Dan kunt u direct contact opnemen met één van onze loodgieters in de volgende stadsdelen:

  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam Osdorp
  • Amsterdam Oud-Zuid
  • Amsterdam Sloterdijk
  • Amsterdam Zuid