CV storing Almelo

Ja hoor, komt u thuis na een lange werkdag, wil het huis maar niet opwarmen. Dat is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten. Dan maar de hele avond doorbrengen in dikke truien en onder een dikke deken? Nee hoor! Onze cv-monteurs staan dag en nacht voor u klaar om die cv-storing op te lossen. Bel 0800-2400 000 en kom direct in contact met een van onze vakkundige loodgieters.

Snel ter plaatse

Niet uren afwachten in dikke truien tot die loodgieter komt, maar binnen 30 minuten een loodgieter op de stoep waardoor u de avond weer in een lekker warm huis door kunt brengen. Of het nu ochtend, middag of avond is, of zelfs midden in de nacht, onze loodgieter staat voor u klaar. Omdat u altijd in contact komt met een loodgieter bij u uit de buurt in Almelo, kan hij binnen 30 minuten aanwezig zijn om het spoedprobleem op te lossen. Dus bel 0800-2400 000 en kom direct in contact met een vakkundige loodgieter om die cv-storing op te lossen.CV storing Almelo

Onze 24-uursloodgietersservice Almelo is onder andere beschikbaar voor:

Allround vakman

Onze loodgieter kan u natuurlijk niet alleen bij een ketelstoring helpen, maar bij alle spoedproblemen in en om huis waar u een loodgieter bij nodig heeft. Dus staat het washok blank door een lekkende wasmachine? Is een waterleiding bevroren of gesprongen? Of komt het water door het plafond lopen na een herfstachtige regenbui? Bel dan 0800-2400 000 en kom snel in contact met een van onze vakkundige allround loodgieters. Deze zal binnen 30 minuten aanwezig zijn om het probleem te verhelpen.

Grote klussen

Ook wanneer het om klussen gaat die geen spoed betreffen kunt u onze vakman bellen. Heeft de cv bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt nodig? Zeven dagen in de week kunt u bellen om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt. En voor grotere klussen zoals het aanleggen van nieuw sanitair of vloerverwarming kunt u ook het offerteformulier invullen. Dit is geheel vrijblijvend en u wordt altijd binnen enkele werkdagen teruggebeld voor een scherp aanbod.

 

CV storing Almelo #Direct contact met een erkende CV monteur? Neem direct contact op met onze #CV monteur# via ☎ 0800 - 2400 000