loodgieters.nl

Dakreparatie

Ook wanneer u een dakdekker zoekt voor dakreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kapotte dakpannen, lekkage dakbedekking, lekkage dakkapel of beschadigde dakbedekking? Voorkom verdere schade en laat het dak repareren door een vakman. Hierdoor wordt niet alleen de schade hersteld maar voorkomt u ook problemen in de toekomst.

Dakdekker 24 uur spoedservice

Bij problemen aan het dak van uw woning wilt u natuurlijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Niet alleen omdat het zeer vervelend is, maar ook omdat een kapotte dakbedekking veel schade met zich mee kan brengen. Onze dakdekkers zijn 24/7 bereikbaar voor al uw problemen. Neem direct contact met ons op via 0800 – 2400 000. Onze vakman is snel ter plaatse om het dak te repareren.

Dak lekkage

Een van de meest voorkomende problemen is lekkage. Onze dakdekkers zien regelmatig daken waar de dakpannen van los liggen of waar de afvoer van de regenpijp verstopt zit. Door achterstallig onderhoud of bijvoorbeeld storm kan er schade ontstaan. Wanneer deze problemen zich uitbreiden en erger worden ontstaat er lekkage. In de meeste gevallen is het lastig te beoordelen waar de lekkage in eerste instantie is ontstaan. Onze dakdekkers kunnen door gespecialiseerd detectieapparatuur de lekkage opsporen en het dak van uw woning repareren. Dak lekkage? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op via 0800 – 2400 000 voor dakreparatie.

Overige dakreparatie

Naast lekkage kunnen er zich andere problemen voordoen aan de dakbedekking. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Hieronder ziet u enkele vaak voorkomende problemen:

Dakreparatie

  • Lekkage dak
  • Losgeraakte dakpan
  • Dakraam lekkage
  • Kapotte dakbedekking
  • Lekkage lichtkoepel
  • Verouderde bitumen
  • Verstopping regenpijp

Professionele reparatie dakdekker

Onze dakdekkers kunnen naast het opsporen van problemen ook de gehele reparatie uitvoeren. Door gebruik van duurzaam en kwalitatief materiaal kunnen onze vakmannen het dak op een vakkundige wijze repareren. Materialen die wij gebruiken zijn onder andere, rubber, kunststof, bitumen, zink, dakpannen en glas. Problemen met de dakbedekking van uw woning, garage, schuur of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000. Liever gebeld worden door onze vakman? Vul dan eenvoudig en vrijblijvend ons offerte formulier in.