loodgieters.nl

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis laten aansluiten? Schakel bij twijfel altijd een erkende installateur in. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het gasfornuis op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Onze vakmensen beschikken over speciaal meetapparatuur en kunnen naast het plaatsen van gasfornuizen ook eventuele gaslekkages opsporen. Direct een loodgieter nodig voor het gasfornuis aansluiten? Bel dan ons gratis servicenummer via 0800 – 2400 000. U wordt gelijk doorverbonden met een erkende loodgieter.

Loodgieter voor professionele hulp

Bij het gasfornuis aansluiten is het belangrijk dat u een vakman inschakelt. Onze loodgieters werken uitsluitend met kwalitatief en gespecialiseerd gereedschap en materiaal om het fornuis te installeren. Daarnaast hebben onze loodgieters jarenlange ervaring met het plaatsen van gasfornuizen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw gasfornuis op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Onze loodgieters kunnen vrijwel alle fornuizen van zowel grote als kleinere merken installeren.

Installatie gasfornuis

Tijdens de installatie zal de loodgieter rekening houden met de huidige gasaansluiting. Wanneer dit niet mogelijk is kan onze vakman de gasaansluiting verleggen of ergens overnieuw plaatsen. Hierdoor kan het fornuis op de gewenste plek worden geplaatst. Bij de installatie zal er tevens rekening worden gehouden met het gevaar van gas en wordt de gaskraan tijdelijk dichtgedraaid. Hierdoor wordt de veiligheid van u en onze loodgieter gewaarborgd.

Extra controle gasfornuis aansluiten

Na dat de loodgieter het gasfornuis heeft geplaatst zal er nog een laatste check plaatsvinden. Hierbij kijkt onze loodgieter naar de volgende punten:

  • Werkt het gasfornuis naar behoren
  • Controleren of het gasstel en aansluiting gasdicht is
  • Na controle wordt de gaskraan weer aangesloten

Gaat u uw gasfornuis vervangen? Voorkom dan onveilige situaties en schakel de hulp in van een loodgieter. Wilt u een afspraak maken met een van onze vakmannen voor het gasfornuis aansluiten? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.

gasfornuis aansluiten