loodgieters.nlHeeft u last van cv-problemen?

cv problemen

cv-problemen loodgieters cv-monteur met cv-ketel en gereedschapProblemen die u kunt hebben met uw cv-installatie

Er zijn verschillende cv-problemen waar u last van kunt hebben. Een van de problemen die vaak grote ergernis oplevert in huis is dat het water niet meer warm wordt. U kunt dan bijvoorbeeld niet meer warm douchen. Soms levert het nog iets op als u de stekker van de cv-ketel eens uit het stopcontact haalt en er vervolgens weer in steekt. Vaak staat er een foutmelding op de ketel en kunt u in de handleiding van uw ketel terugvinden waar het probleem zit. Mocht ook dit niets opleveren dan zal u het beste een van onze loodgieters kunnen inschakelen. Dankzij onze 24 uurs loodgieter service zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Nog een probleem dat vaak voorkomt is dat de radiator een tikkend geluid maakt of niet meer zo goed warm wordt als voorheen. Vooral tijdens de koude wintermaanden is dit ontzettend vervelend. Bij een probleem met de radiator kunt u deze ontluchten. U kan dit natuurlijk ook door onze vakmannen laten doen. Zo weet u zeker dat het probleem goed opgelost wordt. Ook als u andere problemen heeft met uw cv-installatie of als uw cv-ketel een foutmelding blijft aangeven kan u het beste eens contact met ons opnemen. Bel hiervoor ons servicenummer 085 – 0026314

Het onderhouden van de cv-ketel

Om cv-problemen te voorkomen moet de ketel regelmatig onderhouden worden. Een ding dat u zelf af en toe kunt doen is het controleren van de druk in de ketel. De druk in de ketel mag niet onder de 1 bar zakken. Ziet u wel dat de druk in de ketel lager is? Dan kan u deze bijvullen met water. Soms daalt de druk hierna weer erg snel, dit betekent dat er sprake is van een lekkage. Natuurlijk staan ook dan onze loodgieters voor u klaar. Bel: 085 – 0026314

De cv-installatie moet goed onderhouden worden. Door de ketel regelmatig te onderhouden behoudt u het maximale rendement. Uw ketel zal dus zuiniger zijn op deze manier. Nog meer voordelen van regelmatig onderhoud zijn bijvoorbeeld een langere levensduur, dat u minder storingen zal hebben en dat dit natuurlijk ook veiliger is. Door de ketel een keer per jaar te laten onderhouden kan u ervan uitgaan dat deze langer meegaat. De aanschaf van een nieuwe ketel kan erg prijzig zijn, de kosten van het preventieve onderhoud zijn dus zeker de moeite waard.

cv-problemen cv ketel met schroevendraaierVakmannen die uw cv-problemen snel en vakkundig oplossen

Met loodgieters.nl weet u zeker dat de problemen die u met de cv-ketel heeft snel zullen verdwijnen. Onze vakmensen zitten verspreidt door heel Nederland. Wij hebben dus ook bij u in de buurt een van onze experts die u kan helpen. Heeft u een probleem dat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen een half uurtje bij u zijn. U hoeft alleen maar ons servicenummer 085 – 0026314 waarna u al een vakman bij u in de buurt aan de lijn krijgt.