loodgieters.nl

Het hart van uw huis: hoe wordt dat geïnstalleerd?

Het hart van uw huis: hoe wordt dat geïnstalleerd?

Eens in de zoveel tijd dient u een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Een cv-ketel is de kern van warmte van uw huis: het hart dat de warmte door alle ruimtes verdeelt. Niet alleen uw radiatoren zijn er afhankelijk van, maar ook voor een warme douche of een warm bad moet uw cv-ketel goed werken. Wanneer u de juiste cv-ketel voor uw huishouden hebt uitgezocht, volgt er een belangrijk proces: de installatie van de ketel. Hoe wordt die nu precies geïnstalleerd en hoe kunnen wij van loodgieters.nl u daarbij van dienst zijn?

Wanneer u een vakman van loodgieters.nl inschakelt om uw cv te laten installeren, kunt u om te beginnen uw voorkeur opgeven wat tijd betreft. Komt het u beter uit als wij in de middag komen dan in de ochtend? Dan kunt u dat gewoon met onze installateur overleggen.

Als de installateur begint met de installatie van uw nieuwe cv, zal hij eerst de gastoevoer afsluiten. Hij zal daarna het oude toestel en de bijbehorende materialen demonteren, waarna het nieuwe toestel op dezelfde plek wordt geplaatst. Naast de cv-ketel zelf zal er ook een klokthermostaat, een nieuw expansievat, een inlaatcombinatie, een gaskogelkraan en een nieuwe vul/aftapkraan inclusief vulslang worden geleverd en gemonteerd. Ook wordt er een nieuwe overstort geïnstalleerd, zodat alles weer jaren meekan.

Alles zal meteen door onze vakman worden gevuld en gecontroleerd op lekkages.

Nadat alle installaties zijn voltooid, wordt de gasleiding afgeperst en wordt er nog een laatste controle gedaan.

De vakman van loodgieters.nl zal pas weggaan als alles 100% veilig is en u tevreden bent met het resultaat. Wilt u ook dat uw nieuwe cv-ketel vakkundig, snel en met de grootste precisie wordt geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer van uw regio.