loodgieters.nl

Installatie

Installatie op het gebied van gas, water en elektra is vaak een ingewikkelde klus. Onze vakmannen kunnen dit voor u op een professionele wijze verzorgen. Heeft u meerdere klussen op het gebied van loodgieterswerk? Neem dan contact op met een installatie bedrijf en laat al uw werkzaamheden door één van onze vakmannen verzorgen.

Loodgieter 24/7 spoed service

Onze installatie monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. In geval van installatieproblemen zijn wij bereid u direct van dienst te zijn. Door jarenlange ervaring kunnen onze loodgieters u vakmanschap bieden. Wilt u direct contact met een professioneel installatie bedrijf? Bel dan ons servicenummer via 0800 – 2400 000.

Loodgieterswerk installatie

Dagelijks werken onze installateurs aan zowel grote als kleine loodgieterswerkzaamheden. Onze loodgieters beschikken over de juiste technische kennis en ervaring voor het aanleggen van complete installaties. Hieronder ziet u op welk gebied onze vakmensen werkzaam zijn,

  • Loodgieterswerk
  • Zinkwerk
  • Verwarming
  • Ventilatie
  • SanitairInstallatie

Heeft u een erkende installateur nodig? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op via 0800 – 2400 000. Naast directe hulp bij spoed en het aanleggen van diverse installaties, kunt u ook voor advies terecht bij onze vakman. Door kennis op het gebied van loodgieterswerk, kunnen onze vakmannen u passend advies geven. Wilt u weten welke badkamer het beste bij uw woning past? Of bent u op zoek naar nieuw zinkwerk voor het dak? De loodgieters van Loodgieters.nl staan voor u klaar.

Reparatie

Buiten het verzorgen van complete installaties kunnen onze loodgieters ook de reparatie van loodgieterswerk uit handen nemen. Heeft u lekkage aan het dak? Of vermoedt u dat er een verstopping in de riolering zit? Voorkom verdere problemen en laat schade altijd zo spoedig mogelijk verhelpen. Zoekt u een loodgieter voor installatie of reparatie? Zoek niet verder en bel direct onze installatie service via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.