loodgieters.nl

Installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een erkend installatiebedrijf? Zoek dan niet verder. Ons installatiebedrijf staat voor u klaar, maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Onze installateurs hebben veel ervaring en kunnen iedere klus voor u verzorgen. Onze installatiebedrijven zijn voornamelijk actief in de onderstaande werkgebieden,

  • Sanitair
  • Zinkwerken
  • Loodgieterswerk
  • Klimaatinstallaties
  • Hemelwaterafvoer
  • Riolering

De installatie van de bovenstaande werkzaamheden wordt altijd op een professionele wijze uitgevoerd. Dit kan zowel bij nieuwbouw, renovatie of verduurzamingsprojecten worden toegepast. In de meeste gevallen worden dan meerdere loodgieterswerkzaamheden door slechts één installatiebedrijf uitgevoerd. Bent u op zoek naar een veelzijdig installatiebedrijf? Zoek dan niet verder en neem contact op met onze installatieservice via 0800 – 2400 000.

Installatiebedrijf 24/7 spoedservice

Onze installatiebedrijven staan 24/7 voor u klaar om spoedgevallen te verhelpen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Voorkom verder problemen, en neem direct contact op met onze 24 uur spoedservice via 0800 – 2400 000. U komt direct in contact met een erkende loodgieter.

Riolering installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Rioleringswerk behoort tot de meest voorkomende werkzaamheden van een loodgieter. Onze installatiebedrijven hebben jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van rioleringen. Door het gebruik van professioneel gereedschap en kwalitatief materiaal, kunnen zij vrijwel ieder probleem voor u verhelpen. De riolering is een belangrijk onderdeel van uw woning. Wanneer problemen met de riolering niet worden opgemerkt kan dit grote gevolgen hebben. Er kan bijvoorbeeld een verstopping, verzakking of beschadiging aanwezig zijn in de riolering. Problemen met de riolering? Of zoekt u een installatiebedrijf voor het aanleggen van een nieuwe riolering? Neem dan contact op met onze loodgieter via 0800 – 2400 000.

Sanitair

Ook voor de installatie van sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters houden zich zowel bezig met het ontwerpen, installeren en repareren van sanitair. Zij kunnen de gehele installatie verzorgen, van leiding werk tot aan het tegelwerk.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een badkamer? Of wilt u bij een nieuwbouwproject verschillende loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact op met een erkend installatiebedrijf via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Ons installatiebedrijf neemt binnen enkele dagen contact met u op.