loodgieters.nl

Klimaat

Een aangename temperatuur is een belangrijk onderdeel van een fijne leefomgeving. Een goede vochtigheidsgraad en temperatuur kunnen onder andere geregeld worden door een airconditioning. Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een airconditioning? Of heeft u vragen over het klimaat van uw woning? Onze loodgieters zijn u graag van dienst.

Installatie aircosysteem

Wilt u professionele hulp bij het installeren van een airconditioning? Onze loodgieters kunnen door jarenlange ervaring en technische kennis de airco voor u plaatsen. Ter plaatse kunnen onze vakmannen kijken welke mogelijkheden er zijn en hoe de klimaatbeheersing het beste geïnstalleerd kan worden. Daarnaast kunnen zij u klimaat onderhoud aanbieden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het klimaat systeem altijd naar behoren werkt. Wilt u een afspraak maken voor de installatie van een aircosysteem? Of heeft u vragen over de installatie? Neem dan gerust contact op met onze loodgieter via 085 – 0026314.
Loodgieter 24 uur spoed service

Naast het installeren en onderhouden van verscheidene klimaat systemen, kunnen onze loodgieters u ook van dienst zijn met alle andere loodgieterswerkzaamheden. Vermoedt u dat het toilet verstopt is? Of moet de dakbedekking vervangen worden? Onze loodgieters staan voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn onze loodgieters bereikbaar. Hieronder ziet u enkele problemen die onze loodgieters dagelijks verhelpen,

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Kapotte dakbedekking
  • Gesprongen waterleidingKlimaat
  • Verstopt toilet
  • CV ketel storingen
  • Problemen centrale verwarming
  • Daklekkage
  • Airco problemen

Loopt u tegen een van de bovenstaande problemen aan? Of staat uw probleem er niet tussen? Voorkom verdere schade en bel direct onze spoedservice via 085 – 0026314.

Erkende installateurs klimaat

Loodgieters.nl werkt alleen met erkende en vakkundige loodgieters. Hierdoor bent u er altijd 100% van verzekerd dat u wordt geholpen door een ervaren en betrouwbare vakman. Onze installatiebedrijven werken uitsluitend met kwalitatief materiaal en originele onderdelen. Problemen met de klimaat beheersing? Of wilt u meer informatie over het plaatsen van airco? Neem dan contact op met onze loodgieter via 085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.