loodgieters.nl

Lood en zinkwerk

Sinds jaar en dag wordt lood en zinkwerk gebruikt voor het afdichten van daken en het afvoeren van hemelwater. Bij het plaatsen en onderhouden van lood- en zinkwerk is vakmanschap vereist. Wanneer het lood en zink op een professionele wijze wordt aangebracht zal onderhoud vrijwel niet nodig zijn. Lood en zink staat bekend om duurzaamheid en kan jarenlang mee. Is het lood en zink van uw woning toe aan vervanging? Of wil u nieuw lood en zink laten plaatsen op het dak van uw woning? Zoek dan niet verder. Onze dakdekkers zijn u graag van dienst.

Dakdekker 24/7 spoed service

Naast het onderhouden en plaatsen van lood- en zinkwerk, kunt u ook rekenen op onze dakdekkers bij spoedgevallen. Stormschade? En is de dakbedekking beschadigd? Of is er lekkage? Voorkom schade en neem direct contact op met onze 24/7 spoedservice via 0800 – 2400 000. Onze dakdekkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Installatie lood en zinkwerk

Bij de installatie van lood en zinkwerk is het belangrijk dat u een vakman inschakelt. Zinkwerk wordt namelijk op maat gemaakt voor uw dak. Onze loodgieter zal eerst de mogelijkheden bekijken en u adviseren. Daarna kunnen zij een offerte voor u opstellen. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekking kunnen zij u onder andere adviseren over het lood- en zinkwerk van uw dak.
Lood en zink is zowel geschikt voor platte als schuine daken. Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van lood en zink? Of wilt u een afspraak maken? neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000.

Ervaring dakdekker

Onze dakdekkers werken dagelijks met lood en zinkwerk. Door deze ervaring kunnen zij gegarandeerd professioneel werk afleveren. Hieronder ziet u opdrachten die onze vakmannen dagelijks tegenkomen,

  • Lekkage zinken dakgootLood en zinkwerk
  • Herstellen lood en zinkwerk
  • Vervangen zink
  • Dakgoot plaatsen

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker? Voor het vervangen, plaatsen of repareren van lood en zinkwerk? Neem dan contact op met onze dakdekker service via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.