loodgieters.nl

Almelo

loodgieter-almelo-24uurHet stoplicht staat op rood, het stoplicht staat op groen, in Almelo is altijd wat te doen! Deze bekende uitspraak van Herman Finkers geldt niet alleen voor de stad Almelo, maar ook voor onze loodgieters in Almelo. En met altijd bedoelen we dan ook letterlijk altijd, want onze loodgieters zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw spoedproblemen in en om huis. Dus heeft u een spoedgeval waar u zo snel mogelijk een loodgieter bij nodig hebt, bel dan snel naar 085 – 0026314.

Snel ter plaatse

Al binnen 30 minuten kan onze loodgieter bij u aanwezig zijn om het probleem te verhelpen. Een gesprongen leiding, bevroren leiding, verstopping, cv-problemen en ga zo maar door. Onze erkende vakmannen kunnen alle problemen verhelpen. Ze komen altijd met een goed uitgeruste servicewagen naar u toe, zodat ze alle gereedschappen en tools bij de hand hebben om het probleem vakkundig op te lossen.  En niet alleen vakkundig, ook nog eens onmeunig snel! Dus bel naar 085 – 0026314 en u heeft in een mum van tijd een erkende vakman op de stoep staan.

Onze loodgieter 24-uursservice is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

Geen spoed?

Betreft het geen spoedprobleem, maar heeft u wel een loodgieter nodig? Ook dan kunt u bellen naar 085 – 0026314. U kunt dan een afspraak maken met een loodgieter op een moment dat het u uitkomt. Een lekkage, controle van de cv-ketel, verstopping, onze allround loodgieter staat altijd voor u klaar.

Grotere klussen

Mocht u een loodgieter nodig hebben voor grotere klussen, zoals het plaatsen van nieuw sanitair of het verbouwen van uw badkamer, kunt u ook altijd een offerte aanvragen via het offerteformulier . U wordt dan altijd binnen een paar werkdagen teruggebeld!