fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Rotterdam

Loodgieter Rotterdam: De loodgieters van loodgieters.nl staan zeven dagen in de week voor u klaar. Wij zijn een allround, full service loodgietersbedrijf in Rotterdam en omstreken. Wij voeren alle loodgieterswerkzaamheden, eventueel met spoed, voor u uit.

De loodgieter Rotterdam service beschikt over een 24-uurs spoeddienst. Heeft u een noodgeval dat direct opgelost moet worden? Bel 010 – 268 3005 en kom direct in contact met een van onze loodgieters in Rotterdam. Heeft u problemen door een verstopt riool, daklekkage of cv-ketel storing? Dan staan wij zelfs dag en nacht voor u klaar.

Onze loodgieters in Rotterdam bieden 7 dagen per week, dag en nacht de volgende services:

Heeft u een spoedgeval? Bel direct met een van onze betrouwbare en erkende loodgieters in Rotterdam en wij zijn binnen dertig minuten bij u. Uiteraard werken onze loodgieters in Rotterdam ook in de omliggende steden zoals Rhoon en Vlaardingen. Wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 010 – 268 3005.

Loodgietersbedrijf RotterdamLoodgieters-Rotterdam

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van alle loodgieterswerkzaamheden, installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn inzetbaar voor grote en kleine klussen. Van een badkamerrenovatie tot het plaatsen van een mengkraan, niets is ons te gek.

Loodgieter Rotterdam 24 uur spoed

In spoedgevallen staan wij ieder moment van de dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw huis verwarmd is, uw toilet werkt of de afvoer ontstopt is. Wij staan in zulke situaties binnen dertig minuten bij u op de stoep. Heeft u een klus voor de loodgieter maar heeft dit geen haast? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze vakmannen via ons servicenummer 010 – 268 3005.

Loodgieters in Rotterdam

Bent u woonachtig in één van de bekende buurten van Rotterdam zoals Feijenoord of Kralingen? U kunt dan direct contact opnemen met één van onze erkende loodgieters in de volgende stadsdelen via 010 – 268 3005.

Loodgieters-Rotterdam