loodgieters.nlLoodgieter Utrecht

Met onze 24 uur loodgietersservice in Utrecht is hulp nooit ver weg! Wanneer u naar onze spoedservice belt op telefoonnummer 085 – 0026314 staat al binnen een half uur een helpende hand in de vorm van een loodgieter bij u op de stoep. Dus wat het noodgeval ook is, met de 24 uur loodgietersspoedservice Utrecht is het altijd snel opgelost.

24 uur spoedservice

Soms heeft u een loodgietersprobleem in huis, waar gewoon niet mee gewacht kan worden. Er is geen tijd om te wachten op een afspraak, er is gewoon nu hulp nodig. Voor deze problemen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht bij ons loodgietersspoedservicenummer. Een verwarming die maar niet warm wordt waardoor u in hartje winter in uw huis in de kou zit, een gesprongen waterleiding die uw keuken verandert in een waar waterballet of een daklekkage die ervoor zorgt dat u bij een flinke bui in de weer kan met emmers om het gedrup op te vangen. Al deze problemen worden vakkundig verholpen door een van onze vakmannen.

Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • Verstopte afvoeren
  • Lekkages aan leidingen
  • Verstopt riool
  • Verstopt toilet

Zodra uw telefoontje binnen is zorgen wij dat een van onze vakmannen in de goed uitgeruste servicebus naar u toekomt. Meestal kan deze al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Hierdoor wordt het spoedprobleem snel verholpen en vakkundig gerepareerd of opgelost.

Geen spoedje

Natuurlijk zijn niet alle loodgietersklussen spoedgevallen, maar ook voor deze klussen kunt u bij ons terecht. Voor de grotere klussen kunt u ons offerteformulier invullen. Wij nemen dan altijd binnen enkele werkdagen contact met u op. Voor de kleinere klussen kunt u ook 7 dagen per week naar ons servicenummer 085 – 0026314 bellen om een afspraak te maken.

Loodgieters in en om Utrecht 

Wanneer u woonachtig bent in een stad of dorp in de buurt van Utrecht, kunt u ook direct contact opnemen met een van onze loodgieters in deze steden voor een nog snellere service:

Loodgieters-Utrecht