loodgieters.nlOnderhoud

Onze loodgieters zien dat periodiek onderhoud aan loodgieterswerkzaamheden veel voordelen met zich meebrengen. Niet alleen wordt de kans op storingen en problemen zeer klein, ook zal de levensduur van het loodgieterswerk verhoogd worden. Wilt u dat het loodgieterswerk in optimale conditie blijft? Zorg er dan voor dat het loodgieterswerk regelmatig wordt onderhouden.

Loodgieter 24 uur spoedservice

Door achterstallig onderhoud kunnen er diverse problemen ontstaan. Wanneer er bijvoorbeeld lekkage, verstopping of andere calamiteiten zijn, raden wij aan om direct de hulp in te schakelen van een erkende loodgieter. Onze loodgieters beschikken over de juiste kennis en professioneel gereedschap om de schade te herstellen. Onze vakmannen zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Direct een loodgieter nodig? Wacht niet langer en neem contact met ons op via 085 – 0026314.

Erkende loodgieter

De loodgieters van Loodgieters.nl zijn erkend en in het bezit van de juiste certificaten. U kunt bij ons altijd rekenen op een erkende en professionele vakman. Onze loodgieters kunnen voor u het gehele onderhoud verzorgen. Hieronder ziet u enkele onderhoudswerkzaamheden die onze loodgieters dagelijks uitvoeren,

  • CV ketel onderhoudOnderhoud
  • Onderhoud sanitair
  • Dakbedekking onderhouden
  • Onderhoud riolering
  • Dakgoten bladvrij maken
  • Centrale verwarming onderhoud

Bent u op zoek naar een loodgieter voor het onderhouden van loodgieterswerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieters? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld een onderhoudscontract? Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 0026314.

Onderhoud CV ketel

Ook het onderhoud van CV ketels behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze loodgieters. Door uw CV ketel jaarlijks te laten controleren heeft u de zekerheid dat u altijd een goed werkende CV ketel heeft. Professioneel onderhoud zorgt ervoor dat u op lange termijn geld kunt besparen en dat het energieverbruik daalt. Wilt u meer weten of een onderhoudscontract? Of wilt u het onderhoud van uw CV ketel uit handen geven? Neem dan contact met ons op via 085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Onze loodgieter zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.