loodgieters.nl

Daklekkage laten repareren

Een lekkage in uw dak voorkomen

In onze blogs proberen we onze lezers regelmatig tips te geven zodat u bepaalde problemen kunt voorkomen. Een daklekkage is echter moeilijk te voorkomen. U kunt ervoor kiezen om uw dak eens in de zoveel tijd te laten controleren. Toch vindt niet iedereen dit nodig. Een lekkage is simpelweg niet altijd te voorkomen, het is echter wel belangrijk dat u een daklekkage op tijd laat repareren. Een lekkage kan veel vervelende gevolgen hebben, omdat veel materiaal in huis niet bestand is tegen water. Om waterschade te voorkomen is het dan ook van essentieel belang om een daklekkage zo snel mogelijk te laten repareren.

Wat kunt u zelf doen bij een lekkage?

Heeft u een lekkage in uw dak en weet u niet direct wat u nu moet doen? Wij raden u aan om als eerste de spullen die onder het lek staan te verplaatsen.  Er zijn maar weinig spullen goed bestand tegen water. Veel materiaal dat langdurig blootgesteld wordt aan water gaat schimmelen of rotten. Elektrische apparaten wilt u natuurlijk al helemaal niet onder het lek hebben staan. Het is dus logisch dat u uw spullen goed moet verplaatsen. Heeft u de mogelijkheid om het water op te vangen in een emmer of bak? Dan is dit een goed idee. Zo voorkomt u waterschade aan de vloer. Hierna kunt u het beste contact opnemen met ons servicenummer. Als er veel water lekt of als u bang bent dat er iets beschadigt in huis, kunt u het beste gebruik maken van onze spoeddienst.

De spoeddienst van loodgieters.nl

We komen bij loodgieters.nl veel problemen tegen die onze klanten met spoed verholpen willen hebben. Om deze reden hebben we ook een spoedservice. We hebben een servicenummer dat 24/7 te bereiken is. Als u gebruik wilt maken van onze spoeddienst, kan er binnen een korte tijd al een expert bij u thuis zijn. Dit komt doordat wij samenwerken met ontzettend veel ervaren loodgieters. Dit doen we niet alleen in Den Haag, maar door heel Nederland. Zodra u een postcode opgeeft, krijgt u een expert bij u in de buurt aan de telefoon. Door dit systeem kunnen we ervoor zorgen dat u altijd snel geholpen wordt zodra dit nodig is.

Hoe gaan onze loodgieters te werk bij een daklekkage?

Onze loodgieters kunnen allerlei soorten lekkages repareren. Een aantal dakbedekkingen die we vaak tegenkomen zijn bijvoorbeeld: dakpannen, bitumen dakbedekking, ECB-daken en EPDM-dakbedekking. Het eerste wat wij doen bij lekkage is het opsporen van het lek. Hierna beginnen we met het repareren van het dak. U kunt bij ons ook terecht voor het renoveren van een dak of het vervangen van de dakbedekking. Op deze manier bent u in de toekomst beter beschermd tegen lekkages. Dit is echter niet altijd nodig. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u op dit moment een lekkage dat u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben? Maak dan gebruik van onze spoeddienst. Zo voorkomt u dat de schade erger wordt.