loodgieters.nlReparatie kraan

Heeft u aan kapotte kraan? Of ergert u zich aan een lekkende kraan? Meestal ontstaan problemen met de kraan door bijvoorbeeld een versleten kraanleertje. Onze loodgieters kunnen voor u door hun ervaring en kennis de kraan repareren. Deze is na de reparatie weer als nieuw. Een lekkende of kapotte kraan is niet alleen zeer vervelend, maar ook wordt er een hoop water verspilt. Neem daarom bij een kapotte kraan contact op met onze loodgieter service. Reparatie kraan? Onze loodgieters zijn u graag van dienst.

Loodgieter 24/7 service

Naast de reparatie van diverse kranen kunt u terecht bij onze loodgieters voor alle andere werkzaamheden op het gebied van het loodgietersvak. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Problemen met uw kraan? Leiding? Of riolering? Neem dan contact op met onze loodgieters service via 0800 – 2400 000. U komt direct in contact met een erkende loodgieter.

Lekkage reparatie kraan

Een lekkende kraan kan zeer vervelend zijn. Door een lekkende kraan kan er al snel 5 liter water per dag verspilt worden. Het is dan ook zonde om een lekkende kraan niet te laten repareren. Bij een lekkende kraan is het verstandig om een erkende loodgieter in te schakelen. Een lekkende kraan ontstaat vaak door een versleten kraanleertje. Onze loodgieter heeft vrijwel voor iedere kraan het juiste onderdeel bij zich. Onze vakman kan hierdoor voor u de kraan repareren en de lekkage verhelpen. Lekkende kraan? Of andere problemen? Neem direct contact op met onze reparatie kraan service via 0800 – 2400 000.

Diverse merken kranen

Iedere kraan is anders en heeft een andere aansluiting. Onze loodgieters hebben veel ervaring met deze verschillende merken. Ieder merk kraan kunnen zij voor u repareren. In hun servicewagen hebben zij diverse onderdelen en gereedschappen voor reparatie kraan. Hieronder ziet u enkele soorten kranen:

  • WastafelkranenReparatie kraan
  • Douchekranen
  • Badkranen
  • Fonteinkranen
  • Inbouwkranen
  • Keukenkranen
  • Gootsteenkranen
  • Inbouwkranen

Is een van de bovenstaande kranen kapot? Of bent u op zoek naar een erkende vakman? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze reparatie kraan service via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt dan binnen enkele dagen contact met u op.