loodgieters.nl

Reparatie

Er zijn verschillende problemen die zich kunnen vormen rondom het loodgieterswerk. Lekkage en verstopping zijn de meest voorkomende gebreken die onze loodgieters aantreffen. Bij onder andere lekkage kan er veel schade ontstaan, het is dan ook van belang om bij calamiteiten direct contact op te nemen met een erkende loodgieter.

Loodgieter 24 uur spoedservice

Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Als betrouwbare en erkende loodgieters, beschikken onze vakmannen over de juiste certificaten en kennis om alle soorten reparaties uit te voeren. Of het nou gaat om een kleine of grote klus, u kunt rekenen op onze vakmensen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 0026314.

Reparatie riolering

Toilet problemen kunnen door vele redenen ontstaan. In de meeste gevallen ontstaan probleemgevallen met het toilet door een verstopping. Wanneer u vermoedt dat er sprake is van een verstopping, kunt u het beste gelijk contact opnemen met een loodgieter. Onze loodgieters kunnen voor u achterhalen wat het probleem is en voor u de verstopping ontstoppen.

Lekkage en overige reparaties

Naast het ontstoppen van verstoppingen en het repareren van rioleringen, repareren onze loodgieters ook dagelijks verschillende lekkages. Lekkage is er in diverse vormen en veroorzaakt in de meeste gevallen veel overlast. Lekkage direct laten herstellen? Neem contact op met een van onze loodgieters via 085 – 0026314. Verder kunnen onze loodgieters door jarenlange ervaring en vakkennis iedere andere reparatie op het gebied van loodgieterswerk voor u verzorgen. Hieronder ziet u enkele reparaties die onze loodgieters dagelijks tegenkomen,Reparatie

  • Kraan repareren
  • Doorlopend toilet
  • Verstopt toilet
  • Lekkage
  • Wasbak verstopt
  • Verstopping afvoer
  • Reparatie riolering
  • Dak reparatie

Heeft u een van de bovenstaande problemen? Of heeft u andere calamiteiten met het loodgieterswerk? Wacht niet langer, en voorkom verdere schade. Neem direct contact op met onze 24 uur spoedservice via 085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.