loodgieters.nl

Thermostaatknop vervangen

Wilt u een thermostaatknop vervangen? In sommige gevallen is de thermostaatknop kapot gegaan of moet er simpelweg een verouderde thermostaatknop vervangen worden voor een nieuwere en betere. Wanneer u de thermostaatknop wilt laten vervangen kunt u rekenen op onze loodgieters. Zij kunnen voor u de knop vervangen en u tevens advies geven welke knop het beste past bij uw radiator.

Loodgieter 24/7 spoed service

Naast het vervangen van thermostaatknoppen kunnen onze vakmensen u ook van dienst zijn met alle spoedklussen op het gebied van loodgieterswerk. Is er lekkage aan de thermostaatkraan? Of is er lekkage aan de radiator? Voorkom dan wateroverlast en andere problemen en neem gelijk contact op met onze loodgietersservice via: 0800 – 2400 000.

Installatie nieuwe thermostaatknop

Thermostaatknoppen komen steeds vaker voor op verwarmingen. In vrijwel alle nieuwbouwwoningen zitten deze al standaard op de verwarming. Wij krijgen vaak de vraag van klanten waarom de huidige knop vervangen moet worden voor een thermostaatknop. Naast dat de thermostaatknop vervangen goed voor het milieu is, omdat onnodige stookkosten worden bespaard zal dit ook geld opleveren. De thermostaatknop vervangen is een precies klusje en kunt u het beste uit laten voeren door een professional. Onze loodgieters zorgen ervoor dat de nieuwe thermostaatknop goed aansluit op het huidige leidingwerk en zij zorgen er tevens voor dat de nieuwe knop naar behoren werkt. Wilt u de thermostaatknop laten vervangen? Neem dan contact op met onze loodgietersservice via 0800 – 2400 000. U komt direct in contact met een erkende loodgieter.

Erkende loodgieter thermostaatknop vervangenThermostaatknop vervangen

Een thermostaatknop is een radiatorkraan die reageert op de temperatuur van de kamer. Zodra het afkoelt in de ruimte zal de kraan automatisch open gaan. Hierdoor wordt de radiator warm en zal de ruimte op temperatuur gebracht worden. Onze loodgieters krijgen vaak de vraag of wij thermostaatkranen kunnen vervangen. Hieronder ziet u enkele opdrachten die onze loodgieters dagelijks tegenkomen:

  • Thermostaatknop vervangen
  • Thermostaatknop repareren
  • Thermostaatkraan installeren kleine radiator
  • Lekkage thermostaatkraan verhelpen

Bent u op zoek naar een loodgieter voor het plaatsen van een thermostaatknop of wilt u een thermostaatknop laten repareren? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt dan binnen enkele werkdagen contact met u op.