loodgieters.nl

Badkamer, keuken of toilet renoveren?

zelf de gootsteen ontstoppen

Krijgt u een nieuwe keuken of badkamer? Of wilt u uw oude keuken, badkamer of toilet renoveren? Het uiteindelijke resultaat is leuk! Echter, bij het renoveren en installeren van een badkamer of keuken komt altijd een heleboel kijken. Denk aan het aanleggen of verplaatsen van leidingwerk, het slopen van de oude badkamer of keuken, het leggen van nieuwe tegels,  het tillen van de douche, toilet,  keukenaanrecht etc.

Badkamer, keuken of toilet zelf renoveren

Het zelf renoveren van een toilet, badkamer of keuken is voor de écht ervaren klussers onder ons soms geen enkel probleem. Wanneer u weinig ervaring en verstand heeft van leidingen, kan het renoveren van een toilet, badkamer of keuken een hels karwei zijn. Een klein foutje kan voor een hoop ellende zorgen. Ziet u er tegenop om álles zelf te doen in uw badkamer, keuken of toilet ? U kunt er ook voor kiezen om het werk deels uit te besteden aan een loodgieter. Slopen en opruimen kan voor beginners redelijk te doen zijn.

Badkamer, keuken of toilet laten renoveren door een loodgieter

Wilt u zeker weten dat de renovatie in één keer goed gaat en snel gedaan is?  Laat de verschillende renovatie werkzaamheden uitvoeren door een gespecialiseerd vakman. Onze loodgieters helpen u graag met het installeren van uw nieuwe toilet, keuken of badkamer. Ook geven onze loodgieters u graag advies bij de keuze van de materialen en het ontwerp van uw nieuwe keuken of badkamer.

De werkzaamheden van onze loodgieters

Tegenwoordig is het erg belangrijk dat loodgieters allround vakmannen zijn. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd en kunnen allround werkzaamheden voor u uitvoeren. Wilt u een nieuwe keuken of badkamer installeren? Wilt u uw volledige toilet, badkamer of keuken renoveren? Zijn er bepaalde onderdelen die behouden mogen blijven, zoals het bad of het toilet? Onze loodgieters stemmen hun werkzaamheden af op uw wensen. Vaak brengt een renovatie het nodige sloopwerk met zich mee. Ook deze werkzaamheden voeren onze loodgieters graag voor uw uit. Vervolgens plaatsen zij uw nieuwe keuken of badkamer in de lege ruimte.

Hoe komt u in contact met een van onze loodgieters?

Het in contact komen met een van onze loodgieters is erg eenvoudig. U kunt gratis ons servicenummer 085 – 0026314 te bellen. Zodra u dit nummer belt, zult u eerst gevraagd worden om uw postcode in te toetsen. Vervolgens komt u in contact met een ervaren loodgieter bij u in de buurt. Ons servicenummer is 24/7 bereikbaar. Heeft u een spoedgeval, zoals daklekkage of een verstopte afvoer? Neem dan contact op met onze spoedservice. Voorkom dat de schade erger wordt en bel het servicenummer. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een ervaren loodgieter uw kant op komt om uw probleem te verhelpen.