loodgieters.nl

Ventilatie

Een comfortabele leefomgeving wordt grotendeels gecreëerd door de juiste ventilatie. Ventilatie kan op diverse manieren worden toegepast. Zo kan dit door het openzetten van ramen en deuren of op mechanische wijze. Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter voor het plaatsen, repareren of onderhouden van ventilatie systemen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Loodgieter 24/7 spoedservice

Naast dat onze loodgieters alle werkzaamheden rondom ventilatie kunnen verzorgen, kunt u ook rekenen op onze vakmannen wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft. Met de 24 uur spoedservice zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt rekenen op de vakmanschap van onze loodgieters. Verstopte riolering? Lekkage? Of een gesprongen waterleiding? Wacht niet langer en neem direct contact op met onze 24/7 spoedservice via 085 – 0026314.

Installatie ventilatie

Steeds meer woningen worden geïsoleerd. Dit heeft veel voordelen. Echter een nadeel hiervan is dat uw woning minder goed geventileerd zal worden. Problemen als vocht, bacteriën en schimmels kunnen zich hierdoor gemakkelijk ontwikkelen en worden niet op een natuurlijke wijze afgevoerd. Om dit soort problemen te verhelpen kunt u het beste uw woning voorzien van de juiste ventilatie. Er zijn verschillende manieren hoe u uw woning kunt ventileren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden,

  • Afzuiging van luchtVentilatie
  • Afzuiging en toevoer van lucht
  • Toevoer van lucht

Afzuiging en toevoer van lucht is de meest geavanceerde manier en zal dan ook het beste resultaat leveren. Onze loodgieters kunnen u advies geven op het gebied van ventilatie en eventueel nieuwe ventilatie installeren. Hierdoor wordt de leefomgeving prettiger en maken vocht en schimmel geen kans. Wilt u een afspraak maken voor de installatie van een mechanisch ventilatiesysteem? Neem contact op met onze erkende loodgieter via 085 – 0026314.

Onderhoud ventilatie

Ook het onderhoud van ventilatie is erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur verhoogd, voorkomt u storingen en zal de af- en aangevoerde lucht schoon blijven. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Zoekt u een loodgieter voor het onderhoud van de mechanische ventilatie? Of is uw ventilatie systeem kapot? Neem dan contact op met onze loodgieter via 085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt dan binnen enkele dagen contact met u op.