loodgieters.nl

Verstopte afvoer

Een verstopte afvoer kan het gehele huishouden ontregelen. Het is dan ook van belang dat u bij een verstopping direct actie onderneemt. Niet alleen omdat een verstopte afvoer zeer vervelend is, ook omdat deze veel schade met zich mee kan brengen. Bij een verstopping in de afvoer kunnen vaak badkamer, toilet of keuken niet meer gebruikt worden. Wanneer de afvoer verstopt is kunt u het beste de hulp inschakelen van een erkende loodgieter. Met behulp van professionele apparatuur en technische kennis kan onze loodgieter voor u binnen een mum van tijd de verstopping ontstoppen.

Loodgieter 24 uur spoedservice

Loopt het water niet meer weg? En komen er nare luchtjes uit de afvoer? Dan is hoogstwaarschijnlijk de afvoer verstopt. Bij verstopping in de afvoer staan wij dag en nacht voor u klaar. Tevens in het weekend kunt u een beroep doen op de diensten van onze loodgieter.
Wilt u direct in contact komen met een loodgieter voor het ontstoppen van de afvoer? Bel dan 0800 – 2400 000. U komt gelijk in contact met een erkende loodgieter.

Afvoer verstopt

Er zijn diverse oorzaken waardoor een afvoer verstopt kan raken. Onze loodgieters zien regelmatig dat een verstopping in de afvoer ontstaat door ophoping van onder andere vuil- en etensresten. Door deze resten kan de afvoer geblokkeerd raken en kan er een verstopping ontstaan. Vaak probeert men eerst zelf de verstopping te ontstoppen met bijvoorbeeld chemische ontstoppers, dit raden onze loodgieters echter af omdat dit schade met zich mee kan brengen. Wanneer u de hulp inschakelt van een loodgieter voorkomt u schade en bent u er 100% van verzekerd dat de afvoer op de juiste manier wordt ontstopt.

Herkennen verstopte afvoer

Het overkomt iedereen wel eens, een verstopte afvoer. Het belangrijkste is contact opnemen met een erkende vakman. Maar hoe herkend u nou een verstopte afvoer? Hieronder ziet u enkele punten:

Verstopte afvoer

  • Borrelend geluid uit afvoer
  • Onaangename geur uit
  • Water loopt niet goed weg
  • Toilet loopt over
  • Vaatwasser pomp geen water af

Vermoedt u dat er een verstopping in de afvoer zit? Bel bij twijfel gerust ons 24 uur servicenummer via 0800 – 2400 000. Liever teruggebeld worden? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in. U wordt dan binnen enkele werkdagen teruggebeld.