loodgieters.nlVerwarming

Heeft u problemen met de verwarming? Wilt u de centrale verwarming laten vervangen? Of zoekt u een erkende loodgieter voor het onderhoud van uw CV ketel? Zoek dan niet verder. Loodgieters.nl werkt alleen met vakkundige installateurs die onder andere de complete aanleg van centrale verwarming kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben onze vakmannen veel ervaring met het verhelpen van verschillende problemen.

Loodgieter 24 uur spoedservice

Wanneer de centrale verwarming niet meer naar behoren werkt is dit niet alleen zeer vervelend, ook kunnen problemen als bijvoorbeeld lekkage veel schade met zich meebrengen. Wij raden dan ook aan om bij CV problemen direct contact op te nemen met een erkende loodgieter. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare werkzaamheden omtrent centrale verwarming. Problemen met de verwarming? Neem direct contact op met onze 24/4 spoedservice via 085 – 0026314.

Onderhoud verwarming

Wilt u de kans op storing verkleinen? En de levensduur van uw verwarming verhogen? Laat dan de verwarming jaarlijks onderhouden door een erkende installateur. Niet alleen de kans op storingen wordt verkleint, ook zal de veiligheid van de CV ketel gegarandeerd worden. Onze loodgieter kan eenmaal per jaar langs komen om de CV ketel te onderhouden, schoon te maken en eventueel reparaties te verrichten. Onze vakmannen hebben van vrijwel alle grote merken onderdelen in hun servicewagen liggen. Hieronder ziet u enkele bekende CV ketel merken,

  • Verwarming

    ATAG

  • Bosch
  • Intergas
  • NEFIT
  • Vaillant

Wilt u het onderhoud van uw verwarming uit handen geven? Neem dan contact op met onze loodgietersservice via 085 – 0026314.

Erkende loodgieter

Bij Loodgieters.nl zijn alleen erkende loodgieters werkzaam. Onze loodgieters werken uitsluitend met professioneel apparatuur en kwalitatief materiaal. Uiteraard kunt u ook voor passend advies terecht bij onze vakmannen. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van verwarming. Wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieters? Neem dan contact met ons op via 085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.