fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

24 uur loodgieter service

24 uur loodgieter service: Met spoed een loodgieter nodig? Loodgieters.nl beschikt over een breed netwerk loodgieters met een landelijke dekking. Of u nu een loodgieter in Rotterdam zoekt, een loodgieter in Amsterdam, een loodgieter in Maastricht of een loodgieter in Groningen? Wij hebben altijd verschillende betrouwbare vakmensen in de buurt!

Onze 24 uur loodgieter service is 7 dagen in de week, dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Heeft u een lekkage, een verstopping of heeft u problemen met uw cv ketel? Bij loodgieters.nl bent u voor alle loodgieterswerkzaamheden op het juiste adres.

Direct contact met een loodgieter? Bel ons gratis landelijke servicenummer, voer uw postcode in en u krijgt direct een loodgieter bij u in buurt aan de lijn. Bel dag en nacht 0800 – 2400 000.

Betrouwbare loodgieters

Loodgieters.nl werkt uitsluitend samen met goed opgeleide loodgieters. Alle loodgieters die werken voor loodgieters.nl beschikken daarnaast over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om alle loodgieter spoed opdrachten snel, vakkundig maar vooral goed uit te voeren.

Schakelt u een vakman in via onze 24 uur loodgieter service, dan weet u altijd 100% zeker dat u een echte vakman over de vloer krijgt. En omdat alle loodgieters beschikken over gespecialiseerd loodgietersgereedschap en vrijwel alle reparatie onderdelen op voorraad hebben kunnen wij bijna iedere klus in één keer klaren. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

24-uur-loodgieter-serviceOnze 24 uur loodgieter service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

Direct contact met een loodgieter bij u in de buurt? Bel 24/7 ons gratis servicenummer 0800 – 2400 000.

24 uur loodgieter service ook voor CV problemen en ketel storing

Onze 24 uur loodgieter service staat ook 7 dagen in de week voor u klaar als het gaat om problemen met de centrale verwarming of als u problemen heeft met uw ketel. Onze 24 uur loodgieter service krijgt regelmatig storingen binnen die direct of indirect te herleiden zijn naar de cv installatie of naar de ketel.

Een mooi voorbeeld hiervan is de klacht “geen warm water”. Heeft u geen warm water? Dan komt dit vrijwel altijd door een ketel storing. Deze specifieke klacht “geen warm water” wordt vaak veroorzaakt door een beveiliging in het systeem. Deze beveiliging wordt geactiveerd omdat bijvoorbeeld de druk in de cv leidingen te laag is. Gaat de ketel aan bij een te lage druk in het systeem kan de ketel oververhit raken, uit voorzorg geeft de ketel een storing aan.

Heeft u dit probleem of een dergelijke storing? Controleer dan de druk in het systeem of neem contact op met onze cv monteurs. Wij kunnen alle mogelijke problemen met uw cv installatie of ketel storingen snel, professioneel en goed oplossen. Bel ons landelijke servicenummer 0800 – 2400 000, voer uw postcode in en u krijgt direct een vakman aan de lijn bij u in de buurt.