fire image

Alle weekenden en feestdagen bereikbaar

fire image

Betrouwbaar en ervaren

fire image

Gemakkelijk en snel in contact

Loodgietersservice

Loodgieters.nl biedt een loodgietersservice door u in contact te brengen met een loodgieter die werkzaam is in uw regio en snel ter plaatse kan zijn. Wij maken hiervoor gebruik van een ruim netwerk van ervaren loodgieters met een brede dekking. Het werkgebied van de diverse loodgieters reikt van Noord-Holland tot Limburg, noem een plaats en onze partners kunnen bij u komen.

Bereikbaarheid

Wij zijn er erg trots op dat de bereikbaarheid van ons gratis telefoonnummer 0800 – 2400 000 uitstekend te noemen is. Wij hanteren namelijk ruime bereikbaarheidstijden, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, en daarnaast komt u zo spoedig mogelijk in contact met een loodgieters specialist die beschikbaar is. Dit scheelt weer een verdere zoektocht en dus ook tijd en dat is belangrijk, want loodgietersproblemen moeten vaak snel opgelost worden. Wacht dus vooral niet langer. Heeft u een lekkage, een verstopping of heeft u problemen met uw cv ketel? Neem contact op, voer uw postcode in en leg uw situatie of probleem uit aan de vakman die u aan de lijn krijgt.

Betrouwbare loodgieters

Loodgietersproblemen zijn vaak complex en niet gemakkelijk zelf op te lossen. Loodgieters.nl werkt uitsluitend samen met ervaren en betrouwbare loodgi24-uur-loodgieter-serviceeters die hun vak verstaan.

Natuurlijk kan het ook wel eens voorkomen dat een probleem zo complex is dat zelfs de meest ervaren loodgieter dit niet direct op kan lossen. Geen paniek, er wordt dan een tijdelijke oplossing geboden en de vakman maakt een vervolg afspraak om het probleem naar alle tevredenheid alsnog op te lossen. De loodgieters waar wij u mee in contact brengen beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om de meeste loodgieters opdrachten snel, vakkundig en vooral goed uit te voeren. Een vervolg afspraak is dan ook vrijwel nooit nodig!

De meest voorkomende problemen waar het loodgieters.nl telefoonnummer 0800 – 2400 000 voor gebeld wordt zijn:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen
  • ketel storing
  • verstopt toilet
  • afvoer verstopt