fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Daklekkage

Wat te doen als het dak lekt? Allereerst de lekkage opsporen. Voor het opsporen en verhelpen van verschillende soorten daklekkages bent u bij de vakmensen van Loodgieters.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende partners die gespecialiseerd zijn in het vervangen en repareren van alle soorten dakbedekking.

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar. U kunt ons dag en nacht bereiken via ons servicenummer 0800 – 2400 000. Belt u ons landelijke servicenummer, voer dan uw postcode in en u wordt direct doorverbonden met één van de beschikbare loodgieters of dakdekkers bij u in de buurt.

Daklekkage repareren

Heeft u een daklekkage? Dan komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe om het dak te repareren. U kunt ons inschakelen bij pannendaken en platte daken en voor alle soorten dakbedekking.

daklekkageDe meestvoorkomende daklekkages komen wij tegen bij de volgende type dakbedekking:

  • dakpannen
  • bitumen dakbedekking
  • ECB daken
  • EPDM dakbedekking

Direct contact met één van onze vakmensen? Bel 24/7 ons servicenummer en kom direct in contact met een dakdekker bij u in de buurt.

Dakrenovatie

Naast onze 24 uur daklekkage service kunt u natuurlijk ook bij onze loodgieters en dakdekkers terecht voor dakrenovatie of het vervangen van dakdelen. Uiteraard kunnen wij ook complete daken voorzien van nieuwe dakbedekking, alleen is onze ervaring dat dit niet altijd nodig is. In veel gevallen is er slijtage te zien op delen van het dak. Dit zien wij vaak bij bitumen dakbedekking. Delen die meer te lijden hebben slijten sneller terwijl de rest van de bitumen dakbedekking nog makkelijk jaren mee kan.

In dergelijke gevallen kunnen wij het dak renoveren, wij vervangen dan de delen met de hevige slijtage of wij brengen op deze delen een extra laag bitumen of vloeibare dakbedekking aan. Op deze manier houd u de kosten laag en kan het dak vaak weer jaren mee!

Wilt u een afspraak maken met onze loodgieters en dakdekkers? Dan kunt u dit 7 dagen in de week telefonisch doen via ons gratis servicenummer 0800 – 2400 000. Wilt u liever terug gebeld worden of een een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. De loodgieter bij u in de buurt neemt dan binnen enkele dagen contact met u op.