Wij zijn een landelijk loodgietersbedrijf
met vakmensen verspreid door het hele land.
Bel gratis:
0800 - 2400 000
Heeft u met spoed een loodgieter nodig?
Wij zijn dag en nacht bereikbaar!
Bel gratis:
0800 - 2400 000

Ketel storing

Vrijwel de meeste cv problemen en cv klachten die wij ontvangen zijn te koppelen aan een ketel storing. Denk hierbij aan geen warm water, een centrale verwarming die niet warm wordt of geen waterdruk.

Heeft u één van bovenstaande klachten controleer dan altijd de ketel of deze een storing aangeeft. Vrijwel alle moderne ketels hebben een display waar een code op weergegeven wordt. In de gebruiksaanwijzing van uw ketel staat een overzicht van de code’s die de ketel kan aangeven en wat de bijbehorende melding is. Ook als de ketel geen foutcode aangeeft staat dit vrijwel altijd vermeld.

Daarnaast zit er in de ketel of in de buurt van de ketel een drukmeter, op deze drukmeter is af te lezen wat de waterdruk is van de cv installatie. Is de waterdruk te laag of te hoog schakelt de ketel zich vrijwel altijd uit omdat dit schadelijk kan zijn voor het systeem. Ook dit wordt eigenlijk altijd aangegeven door middel van een foutcode op de ketel.

Heeft u een ketel storing en geeft de ketel een foutcode? Noteer de foutcode en het merk van de ketel. Neem vervolgens contact op met onze loodgieters via telefoonnummer 0800 – 2400 000. Belt u ons gratis servicenummer komt u in ons telefoonsysteem terecht, hier wordt gevraagd naar uw postcode. Voer uw postcode in en ons systeem schakelt u één op één door naar de dichtstbijzijnde beschikbare loodgieter.

Combi ketel storing

De meest voorkomende ketel storingen zijn storingen aan combi ketels. Niet omdat dit slechte ketelsystemen zijn, maar om de simpele reden dat in vrijwel iedere woning een combiketel zit. Een combiketel zorgt ervoor dat de centrale verwarming in uw woning warm wordt en zorgt ervoor dat u warm water heeft als u de warme kraan of douche opendraait.

cv-ketel-storingEen ketel storing aan een combiketel kan verschillende oorzaken hebben. In sommige gevallen kunnen onze loodgieters een storing eenvoudig en snel verhelpen, helaas kan het ook voorkomen dat de klacht groter is of dat de klacht veroorzaakt wordt door een defect aan de ketel computer.

Onze loodgieters hebben altijd verschillende reparatie onderdelen op voorraad om een ketel storing te verhelpen. Door de jaren lange ervaring van de vakmannen die aangesloten zijn bij loodgieters.nl en de ruime voorraad van verschillende reparatie onderdelen kunnen wij in meer als 90% van de gevallen een ketel storing direct vervangen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Direct een afspraak maken met onze loodgieters? Bel bij spoedgevallen 24 uur per dag on gratis servicenummer. Bij directe spoedgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen op te lossen. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze vakmensen nemen dan binnen enkele dagen contact met u op om antwoord te geven op uw vragen of om een afspraak in te plannen.

#Ketel #Storing? Geen warm water? Neem 24 uur per dag contact op met onze #loodgieters. Bij nood binnen 30 min. aanwezig! ☎ 0800 - 2400 000