loodgieters.nl

Badkamer

Is uw badkamer toe aan vervanging? Of heeft u problemen met het sanitair? Onze loodgieters zijn bereikbaar voor al het denkbare loodgieterswerk. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair. Wilt u direct hulp bij lekkage of verstopping? Moet er een nieuwe badkamer geïnstalleerd worden? Neem dan contact op met onze loodgietersservice via 0800 – 2400 000. Onze loodgieters zijn u graag van dienst.

Loodgieter 24/7 spoed service

Lekkage, verstopping en vocht zijn de meest voorkomende problemen die u tegen kunt komen in de badkamer. Hieronder ziet u enkele problemen die onze loodgieters dagelijks tegenkomen,

  • Lekkage douchebak
  • Schimmel
  • Lekkage kraan
  • Lekkage bad
  • Verstopping afvoer
  • Vochtproblemen

Loopt u tegen een van deze problemen aan? Onze loodgieters kunnen u van dienst zijn met het verhelpen van vrijwel alle problemen op het gebied van sanitair. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan onze vakmannen klaar om u van dienst te zijn. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Wacht dan niet langer, en neem direct contact op met een erkende loodgieter via 0800 – 2400 000.

Installatie en renovatie badkamerBadkamer

Naast het verhelpen van spoedgevallen kunt u ook terecht bij onze loodgieters voor de installatie van een nieuwe badkamer. Is het huidige sanitair verouderd? En is deze toe aan vervanging? Laat dan de badkamer vervangen door een ervaren loodgieter. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de installatie op een professionele wijze wordt uitgevoerd. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en u kunt in overleg met onze loodgieter sanitair naar wens uitzoeken. Onze loodgieters adviseren u graag over de keuze van sanitair of materialen. Wilt u een nieuwe badkamer laten installeren ? Wilt u weten welk sanitair het beste bij u en uw woning past? Of zoekt u een loodgieter voor de renovatie van uw sanitair? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000.

Design radiator

Ziet uw badkamer er nog mooi uit? Maar is de radiator toe aan vervanging? Onze loodgieters zien dit probleem steeds vaker voorkomen. De reden hiervan is dat men vaak de handdoek over de radiator legt. Hierdoor wordt de radiator vochtig, en zal deze gaan roesten. Wanneer u de oude radiator wilt laten vervangen voor een design radiator kunt u rekenen op onze loodgieters.
Design radiator laten plaatsen? Of heeft u andere werkzaamheden omtrent het sanitair? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter zal u binnen enkele dagen terugbellen.