loodgieters.nlOfferte aanvragen

Heeft u een loodgieter nodig en is hier geen haast bij? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een loodgietersofferte aanvragen. Loodgieters.nl stuurt uw offerte-aanvraag door naar de loodgieter die werkzaam is bij u in de omgeving.

Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen, uw badkamer laten verbouwen of heeft u een kleine klus zoals het laten repareren van een lekkende kraan? Vul gerust en geheel vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in. Onze erkende loodgieters nemen dan altijd zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen voor alle loodgieterswerkzaamheden

offerte-aanvragen-loodgieterAlle loodgieters die werken voor loodgieters.nl zijn allround loodgieters. Van dakreparatie tot het aanleggen van leidingwerk, en van het vervangen van een mengkraan tot het compleet verbouwen van uw badkamer. Onze vakmensen zijn van alle markten thuis en leveren kwaliteitswerk.

Loodgieters.nl is een landelijk loodgietersbedrijf. Wij werken samen met uitsluitend goed opgeleide, erkende loodgieters die verspreid zitten door heel Nederland. Of u nu een loodgieter in Rotterdam nodig heeft, een loodgieter in Amsterdam of een loodgieter in Maastricht? Wij zitten door het hele land. Onze 24-uur loodgietersservice kan bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Direct een vakman nodig? Bel ons gratis servicenummer 0800 – 2400 000, voer uw postcode in en krijg direct een loodgieter bij u in de buurt aan de lijn.

Let op! Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Heeft u bijvoorbeeld een lekkage, een verstopping of cv-problemen? Bel dan ons gratis servicenummer 0800 – 2400 000. Vult u ons offerteformulier in? Dan nemen wij altijd contact met u op, alleen door drukte kan het voorkomen dat wij pas na enkele dagen kunnen reageren. Moet het met spoed? Bel ons!

 

Offerteformulier