loodgieters.nl

Verstopping

Verstopping: Loopt het water niet meer weg de afvoer in of blijft het water in de toiletpot staan na het doorspoelen? Dan heeft u zeer waarschijnlijk een verstopping in het riool of in het afvoersysteem van uw woning. Een verstopping is altijd vervelend en u wilt dit waarschijnlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Wij van loodgieters.nl helpen u hier graag bij! Loodgieters.nl is een landelijke loodgietersservice. Wij werken samen met verschillende partners die verspreid zitten door heel Nederland. Belt u ons gratis servicenummer 085 – 0026314 dan wordt u gevraagd uw postcode in te voeren, vervolgens wordt u doorverbonden met een loodgieter die bij u in de buurt werkzaam is. Uiteraard werkt loodgieters.nl uitsluitend samen met erkende loodgietersbedrijven. Schakelt u een loodgieter in via onze loodgietersservice, dan weet u altijd 100% zeker dat u een echte vakman over de vloer krijgt.

24-uur verstoppingsservice

verstopping-wasbak

Onze 24-uur loodgietersservice is dag en nacht bereikbaar voor verstoppingen. U kunt dus ook contact met ons opnemen via 085 – 0026314 in de weekenden of de avonduren en zelfs midden in de nacht! Onze loodgieters kunnen binnen 30 minuten al ter plaatse zijn om u te helpen met uw loodgietersproblemen. Ze beschikken allen over een goed uitgeruste  servicewagen met hierin alle benodigde gereedschappen en onderdelen voor de klus. Hierdoor kunnen wij een verstopping, maar ook andere klussen zoals een cv-storing of lekkage meteen verhelpen. Zo hoeft u geen vervolgafspraak te maken en scheelt het u in de kosten, tijd en ergernissen! Wij werken snel, goed en professioneel voor al onze klanten. Dat is loodgieters.nl!

Verstopping opsporen

Voor het opsporen van een verstopping beschikken onze loodgieters over de meest moderne apparatuur en loodgietersgereedschappen. Denk hierbij aan camera-inspectiesystemen die wij in het riool of de afvoer inbrengen om van binnenuit de verstopping in beeld te brengen. Als wij de verstopping opgespoord hebben, beschikken wij over speciale ontstoppingslansen en -veren om de verstopping op te lossen.

Zoekt u met spoed een professionele ontstopper om uw afvoer te ontstoppen, de verstopte gootsteen vrij te maken of een verstopt toilet te ontstoppen? Bel 24/7 ons servicenummer 085 – 0026314 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe!

Alle loodgieterswerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden, wij zijn dag & nacht bereikbaar voor noodgevallen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor alle loodgieterswerkzaamheden die geen of minder spoed hebben.

Wilt u bijvoorbeeld een nieuw leidingennetwerk laten aanleggen, renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren, uw badkamer laten verbouwen of een vaatwasser laten aansluiten? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier in of maak direct telefonisch een afspraak via ons gratis servicenummer 0800 – 2400 000.