loodgieters.nlVaatwasser aansluiten

De vaatwasser is onmisbaar in ieder huishouden. Wanneer u een nieuwe vaatwasser heeft aangeschaft wilt u natuurlijk dat deze op een professionele wijze wordt geïnstalleerd. Onze loodgieters kunnen vaatwassers van alle bekende merken voor u installeren. Vaatwasser aansluiten? Hieronder ziet u enkele populaire merken die onze loodgieters regelmatig installeren:

  • AEG
  • ATAG
  • Bauknecht
  • Bosch
  • Etna
  • Ikea
  • Miele
  • Neff
  • Pelgrim
  • Siemens Whirlpool

Loodgieter vaatwasser installatie

In sommige gevallen moet er voordat de vaatwasser wordt geïnstalleerd een waterleiding worden aangelegd of een toevoer en afvoer worden gerealiseerd. Ook voor deze werkzaamheden kunt u terecht bij onze loodgieter. Onze vakman kan samen met u kijken naar de meest passende oplossing en kan ervoor zorgen dat de vaatwasser op de juiste plaats wordt geplaatst.
Wilt u een vaatwasser laten inbouwen? Zorg er dan voor dat dit door een professional wordt uitgevoerd. Hierdoor voorkomt u problemen en bent u er van verzekerd dat de vaatwasser op de juiste manier is geïnstalleerd. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen voor het aansluiten van een vaatwasser? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000 of vraag online een offerte aan.

Ervaring installeren vaatwasserVaatwasser aansluiten

Onze loodgieters hebben veel ervaring met het installeren van vaatwassers. Voordat de vaatwasser op zijn plaats wordt gezet zal de aansluiting worden geplaatst of worden aangepast. Hierdoor zal de vaatwasser op de juiste manier worden aangesloten en wordt lekkage en verstopping voorkomen.
Door het vaak installeren van diverse merken vaatwassers kunnen onze loodgieters vrijwel iedere vaatwasser aansluiten. Naast het installeren kunnen onze vakmensen de oude vaatwasser ook voor u verwijderen.

Advies vaatwasser aansluiten

Buiten het plaatsen van vaatwassers kunt u ook terecht bij onze loodgieters voor advies op het gebied van keukenapparatuur. Wilt u een nieuwe vaatwasser aansluiten? De oude vaatwasser verplaatsen of een vaatwasser laten inbouwen in de bestaande keuken. Ook wanneer er niet eerder een vaatwasser heeft gezeten kunnen wij deze voor u installeren. Onze loodgieter zal ter plaatse een nieuwe water toevoer en afvoer realiseren en de vaatwasser op de gewenste plek monteren. Wilt u meer informatie over het installeren of wilt u een vaatwasser laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in. U wordt dan binnen enkele dagen teruggebeld door onze loodgieter.