loodgieters.nl

Last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand?

LekkageLekkage in uw woning? Of een lekkage in het bedrijfspand? Loodgieters.nl werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij noodgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe. Vaak kunnen onze vakmensen al binnen 30 minuten bij u zijn om de problemen snel, professioneel maar vooral goed te verhelpen.

Loodgieters.nl is een landelijk loodgietersbedrijf met vakmensen verspreid door het hele land. Heeft u met spoed een erkende loodgieter nodig? Bel dan ons servicenummer 085 – 0026314 en u wordt direct één op één doorverbonden met een beschikbare loodgieter bij u in de buurt.

Uiteraard werkt loodgieters.nl alleen met goed opgeleide, erkende loodgieters die allemaal de beschikking hebben tot een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om alle mogelijke lekkage problemen snel en vakkundig op te lossen.

Direct contact met onze loodgieter 24 uur service? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons servicenummer 085 – 0026314.

24 uur service

Bij een lekkage is het vrijwel altijd zaak om snel te handelen, hoe langer u wacht hoe groter de schade over het algemeen wordt. Heeft u een lekkage door een gesprongen leiding of heeft u tijdens het klussen per ongeluk een waterleiding doorboord? Draai dan voor dat u ons belt altijd de hoofdkraan dicht. De hoofdkraan vind u in de meeste panden in de meterkast. Bij oudere woningen kan deze hoofdkraan ook nog wel eens in een keukenkastje of in de kelder zitten.

Onze loodgieter 24 uur service is 7 dagen in de week bereikbaar en staat 24 uur per dag stand-by voor alle mogelijke noodgevallen. Zoekt u dus een loodgieter in het weekend, een loodgieter midden in de nacht of zoekt u een loodgieter op feestdagen? Onze loodgieters staan voor u klaar!

Lekkage verzekerd?

Een vraag die wij vaak krijgen is: is lekkage schade verzekerd? Uit ervaring weten wij dat lekkage schade vaak valt onder de inboedel verzekering of onder de verzekering van uw woning. Wilt u zeker weten of de lekkage verzekerd is? Neem dan altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij of uw tussenpersoon.

Schakelt u een loodgieter in via loodgieters.nl dan krijgt u altijd na het uitvoeren van de werkzaamheden een werkbon of factuur. Deze kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Bent u goed verzekerd dan moet dit voldoende zijn om de gemaakte kosten terug te ontvangen. Alle monteurs beschikken overigens over een mobiel pinapparaat, u kunt dus altijd per pin betalen na dat een klus is uitgevoerd.

Werkgebied loodgieters.nl

Zoals eerder gemeld is loodgieters.nl een landelijk loodgietersbedrijf. Wij werken van Limburg tot Groningen en van het oosten tot het wersten van hel land. Onderstaand vindt u een overzicht van de dorpen en steden waar onze loodgietersservice actief werkzaam is.

Direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken? Bel 085 – 0026314, voer uw postcode in en krijg direct een vakman aan de lijn bij u in de buurt!