loodgieters.nl

Gas

Gas wordt in Nederland voor verschillende doeleinden gebruikt. In het huishouden wordt vooral gas gebruikt voor keukenaansluitingen, verwarming, warm water en hete lucht verwarming. Wanneer er problemen zijn met een gasleiding is het van groot belang dat u direct een loodgieter inschakelt. Gas calamiteiten kunnen namelijk veel schade met zich meebrengen en zeer gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving. Naast het direct verhelpen van calamiteiten, kunt u ook terecht bij onze vakmannen voor de installatie en het onderhoud van gasleidingen.

Loodgieter 24/7 spoedservice

Bij problemen rondom de gasleiding is het van belang direct de gaskraan dicht te draaien. Wanneer u vermoedt dat er een lekkage zit, raden wij aan gelijk contact met ons op te nemen. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om alle calamiteiten met betrekking tot gas te verhelpen. Onze loodgieters werken uitsluitend met speciaal apparatuur om de lekkage op te sporen en te repareren. Met spoed een loodgieter nodig? Bel dan onze spoedservice via <a href=\"tel:085 – 0026314\”>085 – 0026314.

Installatie Gas leiding

Bij installatie van gasleidingen adviseren wij de hulp in te schakelen van een erkende loodgieter. Onze loodgieters maken gebruik de modernste apparatuur om de juiste einddruk en de diameter te bepalen. Gasleidingen worden in diverse materialen geleverd. Dit kan koper, staal of kunststof zijn. Het materiaal is afhankelijk van onder andere de ondergrond. Bent u op zoek naar een loodgieter die voor u op een veilige manier en volgens de juiste normen de installatie van de gasleiding kan uitvoeren? Neem dan contact op met onze loodgieter via <a href=\"tel:085 – 0026314\”>085 – 0026314.

Erkende loodgieter

U vindt bij Loodgieters.nl alleen erkende loodgieters. Onze vakmannen worden aan strenge eisen gecontroleerd. Door jarenlange ervaring en het gebruik van professioneel gereedschap kunnen zij u altijd vakmanschap bieden. Hieronder ziet u enkele werkzaamheden die onze loodgieters dagelijks tegenkomen,

  • Gasleiding inkortenGas
  • Lekkage gasleiding verhelpen
  • Gasleiding controleren
  • Gaskachel aansluiten
  • Gasleiding vervangen
  • Gaskraan vervangen

Wilt u direct contact met een loodgieter bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op via <a href=\"tel:085 – 0026314\”>085 – 0026314. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter zal u binnen enkele dagen terugbellen.