loodgieters.nl

Installatie douchecabine

Wilt u een nieuwe douchecabine laten installeren? Vaak wordt er in een niet al te grote badkamer gekozen voor een douchecabine. Ook vandaag de dag zijn douchecabines nog steeds erg populair en krijgen onze loodgieters steeds vaker de vraag of zij de installatie van een douchecabine kunnen verzorgen. Wanneer u een erkende loodgieter inschakelt bent u er van verzekerd dat de douchecabine op de juiste manier wordt geïnstalleerd en dat deze goed waterdicht is.

Loodgieter 24/7 spoedservice

Buiten dat u bij ons terecht kan voor installatie douchecabine, kunt u ook op ons rekenen bij spoedgevallen. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Lekkage? Verstopping? Of zijn er andere problemen? Neem dan direct contact op met onze loodgieter spoed service via 0800 – 2400 000.

Erkende loodgieter installatie douchecabine

U vindt bij Loodgieters.nl alleen erkende en betrouwbare loodgieters. Onze loodgieters werken uitsluitend met kwalitatief materiaal en professioneel gereedschap. Vrijwel iedere douchecabine kunnen wij voor u installeren. Onze vakman zal onder andere de volgende werkzaamheden verrichten,

  • Douche aansluiten op afvoer
  • Wateraanvoer plaatsen
  • Douchewanden installeren
  • Afdichten

Installatie douchecabine? En wilt u dit liever over laten aan een vakman? Onze loodgieters zijn u graag van dienst. Direct een loodgieter aan de lijn? Bel ons via 0800 – 2400 000.

Ervaren vakmensen

Naast dat onze loodgieter de installatie kan verzorgen en het juiste materiaal kan leveren, kunnen zij u ook advies geven op het gebied van installatie douchecabine. Zij kunnen samen met u kijken welke cabine het beste bij uw badkamer past en welk materiaal er gebruikt kan worden. Onze vakmannen krijgen dagelijks verschillende klussen binnen op het gebied van sanitair. Hieronder ziet u enkele opdrachten die onze loodgieters regelmatig uitvoeren,

Installatie douchecabine

  • Vervangen douchecabine
  • Installatie douchecabine
  • Badkamer installeren
  • Lekkage douchecabine repareren
  • Douchecabine repareren

Bent u op zoek naar loodgieter voor het plaatsen van een douchecabine? Bel dan ons gratis servicenummer via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.