loodgieters.nl

Landelijke dekking, lokale loodgieter

daklekkage

Loodgieters.nl werkt met verschillende vestigingen door heel Nederland. Wanneer u contact met een van onze vestigingen opneemt, komt u uit bij onze centrale. U krijgt direct mensen met kennis over uw probleem aan de telefoon. De centrale staat in direct contact met de loodgieters, waardoor zij u snel bij een monteur kunnen inplannen die uw probleem komt oplossen. Door het ruime netwerk van lokale vakmensen hoeft u nooit lang te wachten op de service waar u naar verlangt.

Waarvoor kan u onze loodgieters inschakelen?

Loodgieters zijn vakmannen die zich richten op onder andere het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen, riolering of hemelwaterafvoer. Door de nieuwe technologische ontwikkelingen moeten loodgieters tegenwoordig veel verstand hebben van deze allround werkzaamheden. Onze ervaren en erkende loodgieters beschikken over die kennis.

Waterafvoer problemen

Het Nederlandse weer wordt extremer, de dagen dat het meer dan 10 mm regent nemen de komende jaren alleen nog maar toe. Door de toenemende regen ontstaan er ook meer problemen met waterafvoer. Dakgoten of dakbedekking kunnen het begeven of verstopt raken. Dat kan voor erg vervelende situaties zorgen en dat vaak op de meest onmogelijke tijden. Hier hebben wij een oplossing voor: een 24-uurs loodgietersservice.

24-uurs loodgietersservice

Wij begrijpen dat u niet lang op een loodgieter wilt wachten als er geen warm water meer uit de kraan komt of het water langs de binnenmuren naar beneden stroomt door een heftige lekkage. Voor deze en vergelijkbare situaties hebben wij een 24-uursservice. U kunt in geval van nood altijd contact met ons opnemen. En met altijd bedoelen we ook echt altijd! Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar. Twijfel niet en bel ons, zelfs middenin de nacht. Wij komen graag naar u toe om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen.