loodgieters.nlLekkage badkamer

Lekkage in de badkamer kan veel schade veroorzaken. Daarnaast is lekkage vaak lastig op te sporen. Wij raden u dan ook aan om bij lekkage contact op te nemen met een deskundige loodgieter. Onze loodgieter kan voor u door middel van professioneel gereedschap en detectieapparatuur de lekkage opsporen en vrijwel altijd direct herstellen.

Loodgieter 24 uur spoed service

Onze loodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om de lekkage te verhelpen. Door jarenlange ervaring en het gebruik van gespecialiseerd apparatuur kunnen zij voor u de lekkage opsporen en repareren. Direct in contact komen met een loodgieter? Bel dan nu bij lekkage badkamer 085 – 0026314 en u komt gelijk in contact met een vakman bij u in de buurt.

Lekkage verhelpen

Wanneer de loodgieter de oorzaak heeft achterhaalt zal hij de lekkage op een vakkundige wijze gaan herstellen. Hierbij maakt onze vakman alleen gebruik van professioneel en kwalitatief gereedschap en materiaal. In de meeste gevallen kan de lekkage zonder enig hak- en breekwerk worden verholpen.

Oorzaak lekkage badkamer

De meest voorkomende lekkages in badkamers ontstaan vaak onder het bad of in de douche. Slijtage of scheuren in bijvoorbeeld kitwerk, aanvoer, afvoer of tegelwerk kunnen de oorzaak zijn van lekkage. Wanneer u tegen deze problemen aanloopt is dit met name zeer vervelend voor u. Omdat het lek vaak niet met het blote oog kan worden opgespoord, kunt u het beste de hulp inschakelen van een loodgieter. De loodgieter kan voor u de oorzaak achterhalen en een passende oplossing bieden.

Veel voorkomende lekkages

Lekkage in de badkamer is een van de meest voorkomende lekkages. De problemen ontwikkelen zich vaak rondom het bad of in de douche. Hieronder ziet u enkele vaak voorkomende lekkages in de badkamer:

Lekkage badkamer

  • Lekkage kitrand douchebak
  • Lekkende badkraan
  • Lekkage wasbak
  • Afvoer bad lekt
  • Lekkage badkamer afvoer

Wilt u een afspraak maken met een van onze loodgieter? Dan kunt u dit 7 dagen in de week telefonisch doen via ons gratis servicenummer 085 – 0026314. Wilt u liever terug gebeld worden of een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. De loodgieter bij u in de buurt zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.