loodgieters.nlLoodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg: is na een zware storm uw dak gaan lekken of heeft u last van een verstopt toilet? Voor alle loodgietersgerelateerde werkzaamheden kunt u onze loodgieter 24-uursservice inschakelen. Met 24 uur bedoelen we echt 24 uur per dag en wij zijn ook nog eens zeven dagen in de week bereikbaar. Dat geldt ook voor zon- en feestdagen. Wij zien het als onze nummer één prioriteit dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en niet langer met de problemen hoeft te zitten dan nodig. Aarzel bij een lekkage, verstopping of een cv-probleem dus niet en bel ons servicenummer  085 – 0026314. U wordt dan meteen in contact gebracht met een erkende vakman die zo snel mogelijk uw kant op komt. In geval van nood zal hij in de meeste gevallen al met 30 minuten bij u op de stoep staan. Hij brengt niet alleen zijn expertise mee, maar ook nog eens een goed gevulde gereedschapskist en reparatie-onderdelen, zodat u zelden een tweede afspraak bij ons hoeft te maken. U kunt onze service bereiken voor onder andere:

Herkent u een van de bovenstaande problemen, neem dan contact met ons op via 085 – 0026314. U weet dan 100% zeker dat er zo snel mogelijk een erkende loodgieter bij u uit de buurt op de stoep staat die de problemen professioneel zal oplossen. 

Experts in hun vak

Niet alleen voor problemen en spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij voeren alle, maar dan ook echt alle loodgietersklussen uit. Daarbij kunt u denken aan het monteren van een nieuwe vaatwasser, maar wij kunnen ook uw keuken of badkamer volledig renoveren. Bel ons servicenummer 085 – 0026314 om de mogelijkheden te bespreken of om direct een afspraak te maken. U kunt ook ons offerteformulier invullen. Wij zullen na ontvangst altijd binnen enkele dagen contact met u opnemen om de wensen te bespreken, zodat wij onze service optimaal kunnen aanpassen. Vanzelfsprekend stellen wij ook meteen een scherpe prijs voor u vast. Spoed of geen spoed: onze loodgieters uit Tilburg en omstreken staan altijd voor u klaar.