loodgieters.nl

Sanibroyeur

Wilt u een sanibroyeur laten installeren? Of is de huidige sanibroyeur verstopt? Ook dan bent u bij loodgieters.nl aan het juiste adres. Onze loodgieter heeft veel ervaring op het gebied sanibroyeurs. Zo kan onze vakman de sanibroyeur voor u plaatsen, verstopping ontstoppen of de huidige repareren. Problemen met de sanibroyeur? Of wilt u een nieuwe laten installeren? Neem dan contact op met onze loodgieter via 0800 – 2400 000.

Loodgieter 24/7 spoedservice

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Wanneer de sanibroyeur verstopt zit of andere problemen vertoont is het van belang direct contact op te nemen met een erkende loodgieter. Problemen kunnen namelijk al snel uitgroeien tot schade. Wilt u schade voorkomen? Neem dan bij problemen direct contact op met onze spoedservice via 0800 – 2400 000.

SanibroyeurInstallatie sanibroyeur

Naast het verhelpen van problemen kunnen onze loodgieters ook voor u de sanibroyeur installeren. Een sanibroyeur is een voordelige en mooie oplossing om zonder veel hak- en breekwerk uw woning te voorzien van sanitaire voorzieningen. Met de sanibroyeur kan er rioolwater van uw toilet, wastafel, douche of bad worden afgevoerd naar de riolering of septic tank.

Meestal wordt de sanibroyeur geplaatst wanneer de riolering te ver weg is of wanneer het water niet door behulp van zwaartekracht kan worden afgevoerd. Voor de installatie van een sanibroyeur zijn slechts 2 factoren van belang:

  • Stroomvoorziening
  • Koud watertoevoer voor toilet

Wanneer deze twee essentiële aanwezig zijn kan deze zonder problemen geplaatst worden. Onze loodgieters kunnen voor u de sanibroyeur monteren en u eventueel adviseren waar deze het beste geplaatst kan worden.

Wilt u uw woning voorzien van een extra toilet? Of moet er een toilet vervangen worden voor een toilet met sanibroyeur? Neem dan contact op met onze loodgieter via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.