loodgieters.nl

Verstopping riolering

Verstopping riolering? Dit is een zeer vervelend probleem, waar vaak veel ongemak bij komt kijken. De loodgieters van Loodgieter.nl hebben jarenlange ervaring op het gebied van verstopte rioleringen en kunnen voor u de riolering ontstoppen. Waar u ook in Nederland zit, onze loodgieters zijn u graag van dienst.

Loodgieter 24/7 spoed service

Wanneer u bij verstopping de hulp inschakelt van een van onze loodgieters, kunt u rekenen op een erkende loodgieter met ruime ervaring. Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om problemen als verstopping riolering te verhelpen. Met spoed een loodgieter nodig? Wacht dan niet langer en bel direct ons servicenummer via 0800 – 2400 000.

Verstopping ontstoppen

Een verstopping in bijvoorbeeld de riolering kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen ontstaat een verstopping door zeep- of vetresten. Wanneer de riolering hierdoor verstopt raakt, komt u er pas achter wanneer de gehele afvoer dicht zit. Door vroegtijdig een loodgieter in de schakelen kunt u de verstopping verhelpen en ervoor zorgen dat schade uitblijft. Hieronder ziet u enkele punten waar u een verstopping aan kunt herkennen,

  • Borrelende afvoer
  • Stank uit de riolering
  • Water blijft in de wasbak staanVerstopping riolering

Wanneer u een van de bovenstaande punten herkent kunt u het beste direct contact opnemen met een erkende loodgieter. Onze loodgieter kan door het gebruik van professioneel gereedschap en technische kennis de verstopping voor u ontstoppen. Verstopping riolering? Voorkom schade en neem contact op met onze loodgietersservice via 0800 – 2400 000.

Verstopping riolering voorkomen

Wij adviseren om na een verstopping de gehele riolering te laten controleren. Door middel van camera inspectie kunnen onze loodgieters de conditie van de riolering in kaart brengen en kunnen zij tevens de oorzaak van de verstopping achterhalen. Door deze gegevens kan verstopping in de toekomst voorkomen worden. Verstopping in de riolering, het toilet? Of in de afvoer? Neem direct contact op met ons via 0800 – 2400 000. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt binnen enkele dagen contact met u op.