loodgieters.nl

WC blijft doorlopen

Wanneer de WC blijft doorlopen kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het liggen aan de vlotter, het vlotterkraantje, het bodemventiel of de bodemklep. Wanneer een van deze onderdelen niet goed meer functioneert kan het toilet blijven doorlopen. Deze problemen kunnen onder andere ontstaan door slechte afwerking, slijtage of bijvoorbeeld kalkaanslag.
Dit soort problemen zijn niet alleen zeer vervelend, ook wordt er veel water verbruikt. Wij raden aan om bij een doorlopend toilet contact op te nemen met onze loodgieter. Onze vakman is snel ter plaatse en kan de WC voor u repareren.

Loodgieter 24/7 service

Onze loodgieters staan dag en nacht klaar om problemen te verhelpen. In vrijwel iedere situatie kan de loodgieter het probleem direct verhelpen. WC blijft doorlopen? Wacht dan niet langer en bel gratis ons servicenummer via 0800 – 2400 000.

Reparatie toilet

Het overkomt iedereen wel eens, de WC blijft doorlopen. Onze loodgieters beschikken over veel ervaring en het juiste gereedschap om de WC te repareren. Hierdoor zal het doorlopen van de wc worden verholpen. Daarnaast zijn toiletten vaak universeel en hebben onze loodgieters in de meeste gevallen het onderdeel in hun servicewagen liggen.

WC blijft doorlopenWC blijft doorlopen? Directe hulp van een erkende loodgieter

Onze loodgieters krijgen regelmatig de vraag of zij een toilet die doorloopt kunnen repareren. Door jarenlange ervaring en technische kennis kunnen onze vakmannen dit soort problemen eenvoudig en snel verhelpen. Ook met andere problemen omtrent toilet en riolering kunt u terecht bij onze vakmannen. Hieronder ziet u een overzicht van veel voorkomende problemen:

  • WC blijft doorlopen
  • Vlotterkraan kapot
  • Toilet verstopt
  • Lekkage riolering
  • bodemventiel versleten
  • bodemklep lekkage
  • Kapotte riolering

Heeft u een van de bovenstaande problemen? Of heeft u een ander probleem omtrent uw loodgieterswerk? Neem dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact op met onze loodgietersservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en zijn bij spoedgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten aanwezig. Wilt u liever teruggebeld worden? Of een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend en kosteloos ons offerte formulier in. Onze loodgieter neemt dan binnen enkele dagen contact met u op.