fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Afvoer verstopt keuken

Afvoer verstopt keuken: Een verstopte afvoer in de keuken is in elk huishouden wel een bekend fenomeen. Wilt u net het water van de afwas wegspoelen, blijkt dat het vieze water niet wegloopt. Dit probleem wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben, zodat u weer door kunt gaan met het doen van de afwas, koken of schoonmaken. Onze 24-uurs loodgietersservice is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor alle mogelijke spoedgevallen, zoals een verstopte afvoer. Het ontstoppingsteam zorgt ervoor dat het water binnen een mum van tijd weer wegloopt. Bel met 0800 – 2400 000 en u zult meteen een vakman aan de lijn krijgen. Een loodgieter bij u uit de buurt zal binnen 30 minuten naar u toekomen om u te hulp te schieten. Wij van loodgieters.nl zijn een landelijke loodgietersbedrijf. We hebben partners verspreid door heel Nederland die allen erkende loodgieters in dienst hebben. Van een Rotterdam tot Groningen en van Maastricht tot aan Enschede: Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden!

Onze 24-uursservice is dag en nacht bereikbaar via 0800 – 2400 000 voor onder andere de volgende verstoppingen:

Wacht u te lang, dan kan er schade aan het leidingwerk ontstaan en die reparatiekosten kunnen snel oplopen. Ook dient u niet te snel agressieve middeltjes in de gootsteen te gooien, omdat die het leidingwerk ook niet ten goede komen. U dient eerst zelf met een ontstopper te proberen de afvoer te ontstoppen. Lukt dit niet, dan raden wij u aan direct contact met ons op te nemen, zodat onze experts met speciaal gereedschap de verstopping kunnen verhelpen.

Allround vakmannen

afvoer-verstopt-keukenOnze vakmensen zijn allround loodgieters. Dat betekent dat ze u niet alleen kunnen helpen met een verstopte afvoer, maar met nog veel meer uiteenlopende klussen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in huis of op het dak, problemen met de centrale verwarming of een storing aan de cv-ketel . Lastige problemen die u het liefst door ervaren vakmannen laat oplossen. U bent ook dan bij ons aan het juiste adres. Bel met ons servicenummer 0800 – 2400 000 en u zult binnen een mum van tijd hulp krijgen van een erkend loodgieter uit de buurt. Onze experts komen altijd in een goed gevulde servicewagen langs met hierin gereedschap van kwaliteit en eventuele nieuwe onderdelen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er meerdere afspraken gemaakt moeten worden. Het probleem zal meestal met één afspraak al verholpen zijn.

Geen spoed, wel een loodgieter nodig

Ook wanneer het geen spoed betreft, kunt u met ons contact opnemen. Wellicht heeft u nog dringende klussen liggen, zoals het verbouwen van de badkamer of de montage van een nieuwe kraan. Bel met ons servicenummer 0800 – 2400 000 of vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in. Binnen enkele dagen zullen wij u terugbellen om uw wensen te bespreken.