loodgieters.nl

Afvoer verstopt wasbak

Afvoer van de wasbak verstopt? Een verstopping in huis is erg vervelend en kan voor veel problemen zorgen.  Is de wasbak in de badkamer of in de keuken verstopt? In veel gevallen kunt u dit zelf oplossen, echter dient u bij een diepe, hardnekkige verstopping toch professionele hulp in te schakelen. Via Loodgieters.nl vindt u erkende vakmensen die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn voor spoedgevallen zoals een verstopte wasbak. Wacht niet te lang en bel met 085 – 0026314. Nadat u uw postcode invoert wordt u meteen met een erkend loodgieter uit de buurt doorverbonden zodat u een afspraak kunt maken. Binnen 30 minuten staat er een loodgieter bij u voor de deur met speciale gootsteenontstoppers, ontstoppingslansen en trekveren zodat u binnen een mum van tijd van de verstopping af bent zonder dat de leidingen worden beschadigd.  Neem contact op met onze 24-uurs loodgietersservice en wij helpen u uit de brand.

Onze vakmannen beschikken over geavanceerd gereedschap dat de verstopping kan opsporen. Het betreft een camera-inspectiesysteem waarmee de afvoer of zelfs het riool van binnenuit zichtbaar wordt. De verstopping wordt zo eenvoudig gelokaliseerd en onze loodgieters pakken het probleem dan gericht aan.

Wij helpen u niet alleen met een verstopte wasbak. U kunt ons dag en nacht bereiken voor de volgende verstoppingen:

Bel 085 – 0026314 en schakel het ontstoppingsteam van loodgieters.nl in!

Aanpak van diverse problemen

afvoer-verstopt-wasbak

Wij helpen u graag met een verstopping in huis, echter kunnen wij u met nog veel meer loodgietersklussen helpen. Onze 24-uur loodgietersservice is bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen. Te denken valt aan lekkages in de leidingen of op het dak, storingen aan de ketel en problemen met de centrale verwarming.

Maakt u een afspraak met een loodgieter via loodgieter.nl dan kan u erop vertrouwen dat u een echte vakman in huis krijgt. Onze loodgieters hebben allen een erkend diploma en zijn goed in hun vak. Bovendien hebben wij partners in heel Nederland, dus zal er altijd iemand uit de omgeving u te hulp schieten. Omdat onze loodgieters altijd kwaliteit leveren en alleen het beste gereedschap gebruiken mag u een uitstekend resultaat verwachten. U zal in één keer worden geholpen, een vervolgafspraak zal niet meer nodig zijn.

Wacht niet te lang en maak een afspraak met een loodgieter uit uw omgeving via ons gratis landelijke servicenummer 085 – 0026314.