loodgieters.nl

Douche afvoer verstopt

Douche afvoer verstopt: Een verstopping in de douche is natuurlijk erg vervelend. Vaak kunt u de verstopping zelf verhelpen met vloeibare ontstopper, een zuignap of ontstoppingsveer. Soms is de verstopping echter hardnekkig en heeft u professionele hulp nodig. In zulke gevallen kunt u contact opnemen met onze 24-uur loodgietersservice. Wij ontstoppen uw afvoer voor u zodat u geen narigheid meer zult ondervinden. Bel met ons gratis servicenummer 0800-2400 000 en u krijgt direct een erkend loodgieter aan de lijn. Er wordt u gevraagd naar uw postcode en wanneer u dit invult wordt u automatisch doorverbonden met een loodgieter bij u in de omgeving.

Loodgieters.nl werkt uitsluitend samen met echte vakmensen met een erkend diploma op zak. Wij hebben diverse partners door het hele land. Maakt u een afspraak met ons dan bent u er 100% zeker van dat er professioneel en vakkundig werk wordt geleverd. De verstopping zal in één afspraak worden verholpen, dus kost het u geen extra tijd, geld en ergernissen!

Oorzaak verstopping douche-afvoer

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk die voor een verstopte douche-afvoer kunnen zorgen. Meestal is de oorzaak een combinatie van haar- en zeepresten. Dit kan een klont vormen in het afvoersysteem wat er voor zorgt dat het water niet meer wegloopt. Tegenwoordig zijn er verschillende gootsteenontstoppers op de markt waarmee u de verstopping moet kunnen ontstoppen. Echter zitten er wel een aantal nadelen vast aan deze krachtige gootsteenontstoppers. Zit de verstopping dieper? Dan komt een gootsteenontstopper vaak niet tot de plek in de afvoer waar het probleem zich bevindt. Dit komt doordat een gootsteenontstopper (bijvoorbeeld de bekende korrels) geactiveerd wordt als deze in contact komt met water. Daarnaast kan een gootsteenontstopper ook uw afvoer dusdanig aantasten dat er een lekkage kan ontstaan aan het afvoersysteem.

Wilt u uw verstopte douche-afvoer professioneel, betrouwbaar en goed laten ontstoppen? Neem dan contact op met onze loodgieters om een afspraak te maken.

Onze 24-uur loodgietersservice is dag en nacht bereikbaar voor onder andere de volgende afvoer verstoppingen:

Direct contact met onze ontstoppingsservice? Bel 085 – 0026314.

24 uur loodgieter service

douche-afvoer-verstopt

Onze 24-uur loodgietersservice is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen. Wij zijn dus niet alleen bereikbaar voor een verstopte afvoer in uw badkamer, maar u kunt ons ook bereiken voor lekkages, verstoppingdaklekkages, problemen met uw centrale verwarming of cv-ketelstoringen.

Direct een afspraak maken met onze 24 uur loodgieter service? Bel ons gratis landelijke servicenummer 0800-2400 000, voer uw postcode in en krijg direct een loodgieter bij u in de buurt aan de lijn.