loodgieters.nl

Vorst op komst, loodgieters aan de bak

geiser of boiler

De komende dagen gaat het flink vriezen in Nederland. De een vindt het geweldig en geniet van het stralende zonnetje en het witte landschap, de ander kan er maar niet aan wennen dat het toch echt winter is. Strenge vorst betekent vaak dat onze loodgieters flink aan de bak mogen. Veel voorkomende problemen in de winter zijn bevroren of gesprongen waterleidingen en problemen met de cv-ketel. Wilt u meer weten over bevroren waterleidingen, hoe u dit kunt voorkomen en wat u moet doen op het moment dat er uit uw eigen kraan geen water komt? Lees dan ons bericht ‘Bevroren waterleidingen: voorkomen is beter dan genezen’.

Help, mijn verwarming doet het niet!

Niets is zo vervelend als thuiskomen in een koud huis. Helaas is dit iets wat menig Nederlander in de winter weleens is overkomen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de koude temperatuur in uw woning.  U kunt bijvoorbeeld vergeten zijn om de verwarming aan te zetten. Dat is even lastig, maar het is bij lange na niet de vervelendste situatie. Vaker wordt de kou in huis veroorzaakt door problemen met de cv-ketel. De meeste ketelstoringen komen voor bij de combiketels. Deze ketel is vrijwel in iedere woning in Nederland geplaatst. Een combiketel zorgt ervoor dat de centrale verwarming in uw woning warm wordt én dat u heet water heeft als u de warme kraan opendraait.

Wat te doen bij een cv-ketelstoring?

Komt u er na het controleren van de ketel achter dat deze een storing aangeeft? Noteer de foutcode en het merk van uw ketel en neem contact op met onze loodgieters via 085 – 0026314. Onze loodgieter komt zo snel mogelijk naar u toe om de oorzaak van de ketelstoring te verhelpen. Door de jarenlange ervaring van onze vakmannen en de ruime voorraad van verschillende reparatieonderdelen kunnen wij in meer dan 90% van de gevallen de ketelstoring direct verhelpen. Zo zit u binnen een mum van tijd weer in een heerlijk warme woonkamer.