loodgieters.nl

Onze vakmannen leveren werk van topkwaliteit

reparatie door monteur

Schakelt u loodgieters.nl in voor bijvoorbeeld het repareren van uw keukenkraan of het uitlezen van een storing in uw cv-ketel? Dan bent u ervan verzekerd dat u een echte Nederlandse vakman over de vloer krijgt. Loodgieters.nl is een landelijk platform met loodgieters bij u in de buurt. In geval van nood kunt u altijd snel geholpen worden, want wij begrijpen dat u bij een lekkage of defecte cv-ketel geen dagen wilt wachten op een loodgieter. Onze loodgieters proberen in noodgevallen binnen dertig minuten bij u te zijn.

Bij loodgieters.nl werken we uitsluitend met goed opgeleide en ervaren vakmannen. Onze loodgieters beschikken over de nodige kennis om uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. Van het monteren van een wastafel, het aanleggen van vloerverwarming of het installeren van een vaatwasmachine tot het repareren van geknapte waterleidingen of het renoveren van uw toiletruimte. U kunt loodgieters.nl inschakelen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een loodgieter in Groningen, Amsterdam, Breda, Tilburg, Hoorn, Zwolle of Deventer. Maar ook in de kleinere steden en dorpen in Nederland hebben wij loodgieters aan het werk. U kunt er vanuit gaan dat de loodgieter na een telefoontje snel bij u is.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit leveren is iets wat wij bij loodgieters.nl erg belangrijk vinden. Wij werken volgens de vastgestelde ISO normen. Deze normen leggen vast hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. U kan met een gerust hart elke spoedklus aan ons overlaten. Onze loodgieters hebben jaren ervaring, waardoor ze voor ieder probleem wel een oplossing kunnen bedenken. Daarnaast beschikken alle loodgieters over een servicewagen met voldoende reserveonderdelen en geschikt gereedschap. In negen van de tien gevallen kan de loodgieter direct het probleem voor u oplossen en hoeft u geen tweede afspraak in te plannen.

Wilt u een afspraak inplannen met één van onze ambachtslieden? Bel naar 085 – 0026314 of vul het offerteformulier in. U geeft uw wensen aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.