loodgieters.nl

Deventer

Loodgieter DeventerKomt u er in het voorjaar achter dat uw waterleidingen in de winter behoorlijk beschadigd zijn? Dat komt helaas vaker voor! Als waterleidingen vol staan met water kan door de kou dit water gaan bevriezen. Zodra het water bevriest, zet het uit. Hierdoor komt er een bepaalde druk op de waterleidingen te staan die scheuren en barsten kan veroorzaken. Zodra de temperatuur stijgt en het water ontdooid, kan dit voor vervelende lekkages zorgen. Bel in zo’n situatie met loodgieter Deventer via 0570 – 208 002 en wij komen bij u om u te helpen.

Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

 

In geval van nood wilt u uiteraard zo snel mogelijk uit de brand geholpen worden. Onze loodgieters kunnen daarom in spoedsituaties binnen dertig minuten bij u zijn. Wij kunnen dit garanderen doordat wij uitsluitend met erkende vakmensen bij u uit de buurt samenwerken. U hoeft zo niet lang te wachten op hulp. Onze monteurs kunnen vaak het probleem in één keer verhelpen waardoor het maken van een tweede afspraak niet nodig is.

Schakelt u onze loodgieter Deventer service in? Dan bent u ervan verzekerd dat u snel en professioneel geholpen wordt!

Werkzaamheden Loodgieter Deventer

Loodgieter Deventer

Zoals hiervoor genoemd werd, beschikken wij over een 24-uursservice. Heeft u geen warm water meer of is uw toilet verstopt? In geval van nood komen wij dag en nacht bij u om uw probleem op te lossen. Bel naar 0570 – 208 002 en maak direct een afspraak met één van onze loodgieters.  

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met al uw loodgietersopdrachten die geen spoed hebben. Bij kleine opdrachten kunt u denken aan het aansluiten van een vaatwasmachine, het plaatsen van een nieuwe kraan of het repareren van waterleiding. Ook voor grotere opdrachten kunt u bij ons terecht, zoals het aanleggen van vloerverwarming, het plaatsen van nieuw sanitair in uw badkamer of het aanleggen van centrale verwarming in uw woning. Wilt u een afspraak maken met onze loodgieters? Bel dan naar 0570 – 208 002 of vul ons offerteformulier in. U kunt telefonisch direct een afspraak maken. Na het invullen van het offerteformulier nemen onze medewerkers eerst nog contact met u op om uw wensen en de kosten te bespreken voordat er een afspraak gemaakt wordt.