fire image

24 uur per dag bereikbaar

fire image

Eerlijke en scherpe tarieven

fire image

Alleen betrouwbare loodgieters

fire image

Vraag een gratis offerte aan

Afvoer verstopt Groningen

Afvoer verstopt GroningenHeeft u last van een verstopte afvoer in huis waardoor het water niet meer wegloopt? Dergelijke problemen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. U kunt onze loodgietersservice in Groningen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken zodat de afvoer ontstopt kan worden. Onze loodgieters lossen elk probleem vakkundig, professioneel en snel voor u op. Onze afvoer verstopt Groningen service kunt u ook inschakelen voor een verstopte afvoer in Appingedam, Bedum, Buitenpost, Delfzijl, Eelde, Haren, Leek, Peize, Roden, Stadskanaal, Tolbert, Zuidhorn en Zuidwolde.

Bij een verstopte afvoer dient u niet te lang te wachten. Dit kan namelijk schade opleveren aan uw leidingwerk. Gelukkig kunt u uw verstopte afvoer bij ontstoppingsservice Groningen te allen tijde laten verhelpen. Neem contact op via ons servicenummer 0800 – 2400 000 en binnen een mum van tijd zal er iemand bij u op de stoep staan.

Afvoer verstopt Groningen 24-uursservice

afvoer verstopt Groningen loodgieter waterpomptangProblemen met de afvoer kan iedereen overkomen. Etensresten vormen in de meeste gevallen de oorzaak van een verstopte afvoer in de keuken. In de badkamer zijn haren en zeepresten vaak de boosdoener. Een verstopt riool heeft met een combinatie van toiletpapier en uitwerpselen te maken. Bemerkt u een verstopping? Wacht niet te lang en bel met de ontstoppingsservice in Groningen via 0800 – 2400 000. Bij spoedgevallen kunnen onze experts al binnen 30 minuten aanwezig zijn.  

Waarvoor schakelt u een loodgieter in?

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in verschillende soorten verstoppingen. Met de beste ontstoppingsgereedschappen komen onze experts uit Groningen bij u langs om de oorzaak op te sporen en de afvoer te ontstoppen. De volgende verstoppingen lost onze 24-uurs ontstoppingsservice Groningen voor u op:

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op ons servicenummer 0800 – 2400 000. U kunt ook bij ons terecht voor het verhelpen van een lekkage, geknapte waterleiding of defecte cv-ketel. 

Geen spoed, wel een loodgieter?

afvoer verstopt groningen gootsteen verstopt ontstopper

Onze experts zijn niet alleen gespecialiseerd in ontstoppen. Overigens hoeft de loodgietersklus niet altijd een noodgeval te zijn. Wij helpen u ook graag met andere klussen waar geen spoed achter zit zoals het laten renoveren van uw badkamer of het monteren van een nieuwe kraan. Van kleine installatie- en montageklussen tot grote projecten, wij helpen u graag! Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Voor spoedgevallen belt u naar 0800 – 2400 000 en onze loodgietersservice Groningen komt in een goed gevulde servicewagen uw kant op.